Kasımpaşa Spor'un hızlı temposu!

Kasımpaşa Spor'un hızlı temposu!

"Valerien Ismael'in oynamaya çalıştığı hızlı tempolu oyunda, onun gibi etkileyici oyuncuların hedefe daha yakın olması gerekiyor"

Kasımpaşa’yı geçen sürem kendi çalmış olduğu dönemde ligin en fazla gol atan, en oldukca puan toplayan ekiplerinden biri haline getiren Uğurlu, “Bunda elbet bireysel performanslar önemliydi. Sadece oynadığımız oyun ve taktiksel anlayış oyuncularımızdan sahabet maksimum verim almamızı sağlamıştı. Muleka da ulaştıktan sonra oynamak istediğimiz oyuna uygun bir profile haiz olduğundan bizlere oldukca katkı verdi. 12 gol atması kesinlikle sürpriz değildi. Bu nedenle, fileye mümkün olduğunca yakın olduğunda gol şansının yüksek olduğunu tanımlarımızda belirledik.”

Uğurlu, "Yumit Bozok'un bize kızmasına rağmen ondan sahabet giriş peşinen faydalandık. Bitirme kabiliyetiyle çok iyi kullandığı, sürekli ceza sahası arayan ve özgürlük isteyen bir oyuncu karakterine sahip. Ayrıca saldırıda oldukça etkili bir tabancadır. Hızı ve koşması onu farklı kılıyor. Valerien Ismael'in oynamaya çalıştığı hızlı tempolu oyunda, onun gibi etkileyici oyuncuların hedefe daha yakın olması gerekiyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.