Kartal’ın hak ettiği tarafsız gazete: Haber Kartal

Kartal’ın hak ettiği tarafsız gazete: Haber Kartal

Haber Kartal internet gazetesi 8 semt ve 20 mahallesi ile nüfusu 500 bine yaklaşan İstanbul’un en gözde ilçesi Kartal’da, büyük bir boşluğu dolduracak.

Basın-yayın alanında yaşanan sıkıntılar nedeniyle, işlerini layığıyla yapan gazeteciler maalesef farklı kulvarlara savruldular.

Geriye kalanların birçoğu ise yanlı ve taraflı olmaktan kendilerini alıkoyamadılar. İşte böyle bir ortamda, insanların basına olan güvenlerinin her geçen gün azaldığını görerek, “Bağımsız, Cesur, Doğru ve Tarafsız” habercilik anlayışıyla, Haber Kartal gün yüzüne çıktı.

Özgün habercilik yaparak, Kartal ve çevre ilçelerdeki yaşanan olayları, okurlarına en kısa ve en doğru bir şekilde yansıtma amacı taşıyan Haber Kartal, herhangi bir siyasi oluşuma ya da gruba bağlı olmamakla birlikte, tarafsız bir yayın yapma emeli ile kuruldu.

Yayınlarına başladığı günden itibaren, Kartallı vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle takip edilmeye de başlanan Haber Kartal’da yapılan haberler bağımsız ve tarafsız muhabirlerin süzgecinden geçiyor.

Ekibin sürekli sokaklarda, olayların bizzat içinde olmasından dolayı doğruluğu tartışmasız kabul ediliyor.

Haberlerini masa başında yapmak yerine, sorgulayan, araştıran bir mantıkta hazırlayan Haber Kartal ekibi, tüm tarafların görüşlerine başvurduktan sonra tarafsız bir şekilde kamuoyunun takdirine sunuyor.

İşte tüm bu nedenlerden dolayı, Haber Kartal internet gazetesine her geçen gün ilgi artarken, okuyucu kitlesi katlanarak çoğalıyor.

Haber Kartal, “Bağımsız, Cesur, Doğru ve Tarafsız” habercilik anlayışını yeniden Kartal’a getirmek, bu güzelim ilçenin hak ettiği gazetecilik anlayışını oturtmak için, tüm imkanlarıyla, kimsenin kalemi olmadan çalışmalarına gece-gündüz devam edecek.

Her zaman halkın içinde olarak, tüm tarafların görüşlerini habercilik anlayışıyla kamuoyunun takdirine sunacak bir gazetecilik artık Haber Kartal internet gazetesi aracılığıyla okuyucularla buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.