Karagümrük Trabzonspor karşılaşmasını Cüneyt Çakır yönetiyor!

Karagümrük Trabzonspor karşılaşmasını Cüneyt Çakır yönetiyor!

Karagümrük Trabzonspor maçı 28 Kasım Pazar günü saat 16.00 da oynanacak. Maçı yönetecek hakemin ismi Cüneyt Çakır oldu.

Ligde beklenmedik bir çıkış sağlayarak mağlubiyet almadan yoluna devam eden kara deniz ekibi 14. Hafta oynanacak maçlarda Karagümrük karşısına çıkıyor.

Süper ligde oynanan 13 hafta sonucunda yenilgi almayan Trabzonspor ekibinde keyifler oldukça yerinde. Üç büyük kulübü arkasında bırakarak yoluna emin adımlarla devam eden Cratosslot Trabzonspor ligde mağlubiyet almadan yoluna devam etmek ve ilk yarıyı lider olarak kapatmak istiyor.

Çıktığı karşılaşmalarda mağlubiyet yüzü görmeyen bordo mavili ekip 14. Haftada oynanacak Karagümrük maçı hazırlıklarını da tamamladı. Karagümrük Trabzonspor maçı 28 Kasım Pazar günü saat 16.00 da oynanacak. Maçı yönetecek hakemin ismi ise belli oldu. Tecrübeli hakem Cüneyt Çakır Karagümrük Trabzonspor maçını yönetecek hakem olarak atandı.

Cüneyt Çakır maçı yönetecek isim oldu

Tecrübeli hakem Cüneyt Çakır 28 Kasım günü oynanacak Cratosslot üyelik Karagümrük Trabzonspor maçını yönetecek isim oluyor. Disiplinli oyun yönetme anlayışı ile birçok maçı yönetmiş olan tecrübeli hakem Cüneyt Çakır 14. Haftada oynanacak Karagümrük Trabzonspor maçını da yönetiyor. 23 Kasım 1976 doğumlu olan tecrübeli hakem kariyerine 2001 yılında başladı. Kariyerinde birçok maçı yönetmiş olan tecrübeli hakem cratosslotuyelik.com ilk şampiyonlar ligi maçını 2010 yılında yönetti. Tecrübeli hakem şampiyonlar liginde oynanan grup maçlarında Rubin Kazan’ın Barcelona’ya karşı oynadığı mücadelede düdük çalmıştı. Kariyerinde şampiyonlar ligi maçları da dâhil olmak üzere birçok karşılaşmayı yöneten tecrübeli hakem 14. Haftada oynanacak Karagümrük- Trabzonspor maçının da hakemi oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.