Kapanış dakikalarında Messi

Kapanış dakikalarında Messi

Durumu 2-0'a getirirken, sahneye çıkan Weghorst'un kendi kalesine attığı golle maçı uzatmalara gönderdi. 15 dakikalık iki uzatmada beraberlik bozulmasa da Hollanda penaltılarda Arjantin'e yenildi.

Durumu 2-0'a getirirken, sahneye çıkan Weghorst'un kendi kalesine attığı golle maçı uzatmalara gönderdi. 15 dakikalık iki uzatmada beraberlik bozulmasa da Hollanda penaltılarda Arjantin'e yenildi. Gecenin yıldızı Weghorst gözyaşlarını tutamadı. Hollandalı teknik direktör Louis van Gaal 78. topu yakın mesafeden yakaladı. İkinci dakikada Memphis Depay'in yerine Wout Weghorst geldi. Beşiktaş'ın yıldız forveti başından itibaren kalitesini gösterdi. İlk yarının son dakikalarında yedek kulübesinde sarı kart gören ve fazla istekli olan yıldız forvet, 83. Dakikada parasino farkı 1 sayıya indirdi. Deneyimli forvet Berg Hughes, bitişi mühürlemek için sağ  ön direğin üzerinden mükemmel bir kafa vuruşu yaptı. Portacarral rüzgara doğru yöneldi ve Arjantinli'nin kalesinde tehlikeli bir atak buldu. Koopmeiners  ceza sahasına pas verdi ve yayın tepesinden bir serbest vuruş kazandı ve Weghorst dönüp fileyi sallayarak içeri girdi. 83. dakikada ortaya çıkan Weghorst, Hollanda'yı adeta omuzlarına aldı ve  maçı uzatmalara götüren isim oldu. Arjantin'in Hollanda'yı penaltılarda devirmesinin ardından Messi, maç sonrası yaptığı açıklamada Weghorst'a hakaret etti. Lionel Messi,  arka planda kedisine bakan Walter Weghorst'a verdiği bir röportajda, "Ne bakıyorsun aptal! Devam et" sözlerini kullanmıştı.

Tespih krizi

2022 Dünya Kupası heyecanı devam ederken, Süper Lig'in Antalya'da kamp kuran tarafları için transfer çalışmaları sürüyor. Beşiktaş, Şenol Güneş ile Katar'da oynanacak Dünya Kupası öncesi kadro değişikliğine gitti. Fanatik'ten Yakup Çınar'ın özel haberine parasino giriş göre; Beşiktaş'ın Antalya kampında başantrenör Şenol Güneş disiplinsizliği nedeniyle Rosier'i oyundan atmayı başardı. O gün menajerinin kararıyla idmana gönderilen tecrübeli sağ bek, bugün  idmanda yer almadı. Yıldız futbolcuyla yolların ayrılması planlanıyor. Tecrübeli teknisyen Ahmet Nur Çebi eksik olan yerler için 4 transfer talep etti. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Rossier gibi bir oyuncumuz varken başka birini almanın doğru olduğunu düşünmüyorum. O, bu takımın direkt oyuncusu" dedi. İyi oynadığında iyi ama bir dalgası var. Bu da olabilir ve bu normaldir. dedi. Güneş, Rosier'in durumunu zor olarak nitelendirerek, "Böyle bir oyuncumuz varken yeni oyuncu almak doğru değil.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.