Kahraman'ı sevenleri uğurladı

Kahraman'ı sevenleri uğurladı

Tekstilkent Başkanvekikli Mustafa Kahraman'ı son yolculuğunda arkadaşları yalnız bırakmadı.. İşte cenazede yaşananlar...

Tekstilkent'te uzun yıllar Başkanvekilliği yapan hayırsever işadamı Mustafa Kahraman dün hayata gözlerini yumdu.

Hayırseverliği ile tanınan Kahraman'ın cenaze namazı bugün cuma namazından sonra Eyüp Sultan camiinde kılındı. Cenaze namazını Mustafa Kahraman'ın babası kıldırdı. Cenaze namazına ilgi çok büyüktü.

Cenazeye İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Eyüp Belediye Başkanı Ahmet Genç, İKV esli Başkanı Davut Ökütçü, İŞHAD Eski Başkanları Hüseyin Yaman, Yusuf Erkoç, İTO Meclis Üyesi Ali Topuz, Giyimkent Başkanı Abdullah Çınar, İMMİB Başkanı Ahmet Keleş, İTO meclis üyeleri, Tekstilkent üyeleri ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

CEMİYET İNSANIYDI

İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, Mustafa Kahraman'la 5 yıl odada beraber çalıştıklarını belirterek, "Kendisi odamızın çok sevilen bir ismiydi. İTO'ya büyük yararları oldu. Çevresinde sevilen ve yaptığı hayırlarla tanına bir kişiydi. Herşeyden önce cemiyet insanıydı. Kendisine Allahtan rahmet diliyoruz" dedi.

Cenaze için Kayseri'den gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de Mustafa Kahraman'la ilgili şunları söyledi;

"Mustafa Bey, Kayserimizin çok sevilen bir insanıydı. Kayseri'de dükkanlarımız yanyanadır. İstanbul'a yıllar önce geldi, bileğinin hakkıyla çalıştı, çok iyi işler yaptı. Hiçbir zaman özünü kaybetmedi. Her zaman mütevazi kişiliğiyle tanındı. Kendisine Allahtan rahmet diliyorz".

Mustafa Kahraman cenazesini babası kıldırırken....

MUSTAFA KAHRAMAN KİMDİR?

1951 Kayseri doğumlu. 1969 yılında sermayesiz geldiği İstanbul'da tekstil piyasasında bugün kendine iyi bir yer edindi. Kahraman evli ve üç çocuğu vardı. İstanbul'da Tekstilkent'in kurucuları arasında yer alan Mustafa Kahraman, sektöre öncülük etmiş kişilerden.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.