“Kadınları ancak kadınlar anlar”

“Kadınları ancak kadınlar anlar”

Saadet Partisi Şişli Kadın Kolları Başkanı Zeynep Elgüm ve Seçim Koordinasyon Başkanı Azize Demirel, kadınları ancak kadınların anladığını belirttiler.

Genel Başkanı Necmettin Erbakan’ın yıllar önce kadınların siyasette yer almalarının önünü açtığını ve bu yolda en doğru adımlarla ilerlediklerini belirten Şişli Kadın Kolları Başkanı Zeynep Elgüm, “Geri dönüp baktığımızda, Erbakan hocamızın desteği ile birlikte, belli bir kesimin kadınlarının sadece evde iş yapmak, çocuk yapmak mantalitesinden kurtulmuş olduğunu görürsünüz. Anne rolünde olan kadınlarımızın, siyasetin ana kademelerinde olması gerekiyor. Kadınlar ile ilgili konularda bir kadın ve bir erkeğin aldığı kararlar arasında çok fark vardır” dedi.

Milli Görüş ruhunun önemine değinen Seçim Koordinasyon Başkanı Azize Demirel, “Milli görüşçü kadınlar olmak ayrıcalıktır. Erbakan hocamız, “Milli görüş siyasi partisinin içinde yer alan herhangi bir kadın, ilkokul mezunu dahi olsa 4 fakülte bitirmiş birine denk gelecek şekilde kendini geliştirmiştir” derdi. Siyasette kadınlara ihtiyacımız var. Her birey oy kullanıyor ve bilinçlenmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.