Kadın Şal Modelleri

Kadın Şal Modelleri

Biz hanımların en çok tercih ettiği şallar şıklığımızı bir adım öteye taşıyor. Farklı renk ve desenlerdeki çok kullanılanışlı ve yeni moda şallar tercih nedenine göre değişkenlik gösterebilir.

Biz hanımların en çok tercih ettiği şallar şıklığımızı bir adım öteye taşıyor. Farklı renk ve desenlerdeki çok kullanılanışlı ve yeni moda şallar  tercih nedenine göre değişkenlik gösterebilir. Abiye  şallar tül, dantel, boncuk ve işlemelere sahip modeller. Klasik şallar arasında yer alan, düz şallar ve desenli şallar her türlü kıyafetle kombin yapılabilir. Şallar günümüzde modayla beraber farklı model ve tarzlarda karşımıza çıkmaktadır. Hafif rüzgarlı havalarda akşam bir çay bahçesine veya açık havada yemeğe giderken çantanıza şık bir şal koyarsanız, üşüdüğünüzde montunuzu giymek yerine kıyafetinizle uyumlu şalınızı omuzlarınıza almanız daha güzel olacaktır. Birbirinden hoş şal modelleri her sene olduğu gibi bu senede sizleri şık ve tarz olmanız için bekliyor.

Şık tarzı ile hanımların kombinlerinde tamamlayıcı olan şal vazgeçilmez bir aksesuardır. Mevsim geçişleri için mükemmel bir tercihdir. Kaliteli kumaş ve şık tasarımlı kadın şal modelleri desenli şalların yanı sıra boncuklu, etnik, kısa, uzun, püsküllü modelleri de tercih edebilirsiniz. Şallar rahat ve yumuşak kumaşlarının yanı sıra tarzınıza şıklık katacakdır. Her mevsim  için değerini koruyan aksesuarlardan biridir şal. Yaz kış her zaman takılabilecek olan  şallar farklı model ve renkleri ile kadınların beğenisine sunulmaktadır. Şallar hala revaçta yıllarca da etkisini koruyacağa benziyor.

Çeşitlerine gelirsek karışık renkli, örgü, kürklü, desenli, püsküllü, etol, kaşe , kareli ,triko gibi modeller çok kullanışlı ve tutulan şal modellerindendir. Ayrıca kışlık, yazlık, üçgen, dikdörtgen, dantelli, şifon gibi değişik modellerde en çok tercih edilen modellerdir. Üzerinizde taşıdığınız şalınız  sayesinde hem tarzınızı yansıtmış olur hem de kıyafetinizle uyum sağlamış olursunuz. Günlük kıyafetinize uygun renkler tercih edebilir koyu renk kıyafetiniz var ise canlı renklerle elbisenizi patlatabilirsiniz.  Kışlık şal modellerinin kullanım alanları oldukça geniştir. Hem sıcak tutarken hem de şık görünmenizi sağlar. Her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aynı zamanda şalınızı farklı şekillerde de dolayabilirsiniz. Bu sayede farkındalık yaratarak dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.  Çok soğuk havalarda yün şallar ve kalın şallar tercih edilirken yaz aylarında ince veya kumaş şallar tercih edilebilir.

Firmamızın web sitesinde  istediğiniz birbirinden çeşitli farklı ve şık tasarım atkıları  bulabilirsiniz.

www.fonemstore.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.