Julian Nagelsmann ile Massimiliano Allegri karşı karşıya!

Julian Nagelsmann ile Massimiliano Allegri karşı karşıya!

Bir sonraki Tottenham menajeri olarak tasarıya kim uyuyor ve Harry Kane'in geleceğinin karar üzerinde ne kadar etkisi var? Her ikisi de en son İnceleme Gönderme Konuşması podcast'inde tartışılıyor!

Tottenham, pazar günü Carabao Kupası finalinde Man City tarafından 10 yenildi ve bir kupa için beklemeleri sürüyor; Julian Nagelsmann, Maurizio Sarri ve Scott Parker boş rolle bağlantılı; Yorum Gönderme Konuşması podcast konukları yarışmacı olarak Massimiliano Allegri ve Ralph Hasenhuttl'ı öneriyor

Bu, pazar günü Spurs için Carabao Kupası'nda Manchester City tarafından 10 yenildikleri için bir başka son yenilgiydi ve Jose Mourinho'yu Wembley gösterisinden birkaç gün önce görevden aldılar.

Ryan Mason, Tottenham'ın geçici görevini üstlendi, ancak etkileyici bir Man City tarafını geçmenin bir yolunu bulamadı. Ringe atılan bir dizi isimle bir sonraki kalıcı patron arayışı şimdi devam ediyor.

Yıldız forvet Kane'in geleceği de dengede duruyor, Redwin gelecek sezon Avrupa futbolu hiçbir şekilde garanti edilmiyor ve Spurs kupasız kalıyor.

Erik ten Hag, Tottenham'daki sol saha menajeri ataması olabilir mi?

Oldukça Spurs endişeliyim. Bu iş ve göze çarpan tek isim sekiz sık listesine göz arıyorum Julian Nagelsmann. Edilmektedir Ama Bayern Münih şüphesiz en kısa sürede onu acele edeceğiz olabildiğince ve pazar gecesi, yargılamaya çoktan başladıklarına dair bir rapor geldi.

Aramalarında karşılaştığı sorunları analiz ediyor.

Geri kalanı (Maurizio) Bir yıl sonra Chelsea hayranları tarafından hor görülen Sarri. Bazı Wolves hayranlarının istediği Nuno (Espirito Santo). Ardından, Brighton'da çevresinde pek çok pozitifliği olan Ryan Mason, Graham Potter] ama büyük bir kulüp deneyimi yok. O zaman Rafa (Benitez), kesinlikle uzun vadeli bir seçenek değil ve son olarak, Brendan Rodgers. Ama Leicester'ı neden terk etsin ki?

Yönetim piyasaları açısından bakmanın en iyi zamanı değil, özellikle de Tottenham iseniz. Ve dürüst olalım, oyunculara koçluk yapacak olan (Mauricio) Pochettino düşünme tarzına geri dönecek birine gerçekten ihtiyaçları var, onları iyileştirmek ve bir kültürü etkileyen uzun vadeli bir projenin parçası olmak ... Jose'yi atarken bundan uzaklaştılar ve şimdi geri dönmeleri gerekiyor.

Pochettino'nun o zamanki gibi, bir sonraki menajeri, hakkında pek bir şey bilmediğimiz ve İngiliz maçına yakın olmayan bir muamma olabilir mi merak ediyorum. Belki Ajax'taki Erik on Hag, bu listenin başında da var, ancak bu gizemle birlikte hayranlardan çok sabır geliyor. Bir adım geri ve iki ileri, hatta iki adım geri ve üç adım ileri gitmek için daha fazla zamanınız oldu.

Daniel Levy için çok büyük bir zaman ve üzerinde büyük bir baskı var.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.