Jorge Jesus: Daha gidecek çok yolumuz var

Jorge Jesus: Daha gidecek çok yolumuz var

Hollanda deplasmanında 1-0 geriye düştükten sonra skoru eşitledi ve skoru 1-1'e getirdi.

Hollanda deplasmanında 1-0 geriye düştükten sonra skoru eşitledi ve skoru 1-1'e getirdi. Ancak bu kez ağır şekilde sakatlanması ve sedye ile sahadan çıkarılması özellikle Fenerbahçe teknik ekibini üzdü. Kontrolleri Ekvador sağlık ekibinin kontrolünde olan Ennel Valencia, 29 Kasım'da Khalifa Uluslararası Stadı'nda Senegal ile oynayacağı A Grubu son maçına hazırlanmaya çalışacak. Tecrübeli oyuncunun bu maçta oynamak istemesi Fenerbahçe taraftarlarını onun sakatlanabileceği endişesine sevk etti. Sarı-Lacivertliler'i oyunundan memnun tutarken, sakatlık sorunları karşısında şaşkına döndü. Ekvador'un son altı Dünya Kupası golünü atan yıldız oyuncunun özverisi 'Valencia ateşle oynuyor' olarak değerlendirildi.

Jorge Jesus: Daha gidecek çok yolumuz var

Fenerbahçe'de Dünya Kupası'nda 12 gün tatili vardı ve önceki günkü tatilin sonunda Jorge Jesus'un keyifli hali Samandira'ya damgasını vurdu. Teknik ekibindeki cashbet tüm yardımcı ve futbolcuların yanına gelen Portekizli teknik direktör, önce çalışma alanını inceledi. Eksikliklerin giderilmesi için saha yöneticileri ile çalışır. Antrenman öncesi futbolcuları gülümseyerek karşılayan teknik direktör Jorge Jesus, "Daha gidecek çok yolumuz ve çok az başarımız var. Sadece korunması gereken önemli değerlerimiz var” dedi.

Fenerbahçe 5 maç oynayacak

Fenerbahçe, Dünya Kupası'nda 5 hazırlık maçı oynayacak. 30 Kasım'da Raya Vallecano, 3 Aralık'ta Villarreal ile önce Antalya Sporting ve ardından Antalya Sporting'de olmak üzere iki hazırlık maçı oynayacak. Thalia, 6-11 Aralık tarihleri ​​arasında orada kamp yapacak olan isimsiz bir İngiliz ekibiyle birlikte. .Ardından Türkiye Kupası 5. tur  öncesi Kadıköy ve Superliga 15'te son eleme maçları 21 Aralık'ta İstanbul'da İstanbul Spor ile oynanacak. Haftalık yarışma için hazırlıklar tamamlanacak.

Yusuf Dursson

Beşiktaş'a Dünya Kupası nedeniyle verilen lisans cashbet giriş sona erdi. Takım işlerine döndüğünde teknik direktör Şenol Güneş, takımın yıldızları ile görüştü. Güneş, birleşme detaylarını tartışırken, "Sizi burada görmek güzel!" kelimesini kullandığı anlaşılıyor.

Beşiktaş, FIFA Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig hazırlıklarına dün sabah saatlerinde BJK Nevzat Demir'de kapalı ve saha içi çalışmalarla devam ediyor.Yardımcı Antrenör Şenol Güneş gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda; güç, dayanıklılık ve kondisyon üzerinde çalışın. Provanın ilk bölümünde takım üyeleri 3'erli gruplar halinde salonda spor performans testi yaptılar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.