İzmir'de yaralananların isim listesi

İzmir'de yaralananların isim listesi

İzmir' Bornova i pazar yerinde 13 kişinin yaralanmasına neden olduğu bildirilen patlamanın ardından, hastaneye kaldırılan yaralıların kimlikleri belli oldu.

İzmir'in Bornova ilçesindeki pazar yerinde 13 kişinin yaralanmasına neden olduğu bildirilen patlamanın ardından, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu olay yerinde incelemelerde bulundu ve Ege Üniversitesi Hastanesindeki yaralıları ziyaret etti. Aziz Kocaoğlu, Bornova Belediye Başkanı Sırrı Aydoğan ile patlamanın meydana geldiği pazar yerine gelerek inceleme yaptı ve emniyet yetkililerinden bilgi aldı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kocaoğlu, patlamada yaralananların büyük bölümünün Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, 2 kişinin de Bornova Devlet Hastanesine kaldırıldığını bildirdi. Kocaoğlu, yaralılardan birinin durumunun ağır olduğunu söyledi.

Saldırının pazar yerinde yapılmasını, ''insana yönelik'' olarak niteleyen Kocaoğlu, ''Korkutmaya yönelik bir saldırı değil, tamamen cana kast edilmiş. Ancak can kaybının olmaması sevindirici'' dedi. Aziz Kocaoğlu daha sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisindeki yaralıları da ziyaret etti. Kocaoğlu, burada da gazetecilere şu açıklamayı yaptı:

''Bir çoğunun hafif sıyrıklarla kurtulması sevindirici. Pazar yerinde gerçekleşen bu olay direkt insana yönelik, katliama yönelik bir saldırıdır. Böyle bir saldırının bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz. Cumhuriyet Mitingiyle birleştirmek ne derece doğru bilmiyorum, ikisi ayrı konu. Şahsi fikrim bağdaştırmamak gerektiği. Yarınki mitingle ilgili gerekli önlemler alınacak ve katılım sağlanacaktır. Hiç kimsenin gelmemezlik yapacağını sanmıyorum.''

-YARALILARIN KİMLİKLERİ-

Patlamada yaralanan 13 kişinin isimleri şöyle: Mustafa Önal, Ramazan Bayrak, İrfan Karagöz, Ela Akgül, Fikriye Ulucak, Orhan Karatay, Şakir Kaplan, Mutlu Kaval, Hatem Kaval, Erdoğan Berber, Gökhan Karagöz, Veli Piknik ve Naim Bayındır. Yaralılardan Hatem Kaval'ın ayak bileğinden ağır biçimde yaralandığı bildirildi.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.