İzmir İktisat Kongresi'nden insanlar gelmeli"

İzmir İktisat Kongresi'nden insanlar gelmeli"

Sancak da dönüp 'Ali Rıza, Başkanlık için seni destekliyorum',

 

Sancak da dönüp 'Ali Rıza, Başkanlık için seni destekliyorum', kızdı mı ona anlamadım, Yamantürk ile aynı gruptaydım ve ayrılmak zorunda kaldım. Yamantürk'ün sözlerinde yer yok, vatansızlık var, ağır eleştiri var ama hakaret yok. Ethem Sancak'ın sözleri ne anlama geliyor? "Beğenmek" bir hakaretse, Akpınar ve arkadaşları kovulmaya nasıl karar verdiler? Görevden alma kararlarını onaylama yetkisi Yönetim Kurulu'dur. Ethem Sancak kabul etse bile Genel Kurul'a gidip iptal etme hakkına sahiptir. "

"Her şey planlı olmayacak"

KPMG raporu resmi bir rapordur. Bu rapor önümüze geldiğinde. Bu raporun içeriği 3-4'te verilmiştir. İçişleri Bakanlığı, TMSF ve savcılığa teslim edildi. Bu resmi bir rapor olduğundan, Denetim Kurulu gibi başka bir yerde sunulmayacaktır. Beşiktaş özel raporlar aldı. Bu raporlarda dolandırıcılık, hile ve görevi kötüye kullanma olasılığı yüksektir. Meclis savcılığa teslim etmeyi kabul etmedi. Onu bulamıyorum. Savcılığın baykolik vermesi gereken belgeleri vermiyorsunuz, zaman aşımını kesmiyorsunuz. Şu anda açılan tüm davalar zamanaşımı nedeniyle düşecektir. Bunu ben  yazdım.  Ahmet Nur Çebi, Tevfik Yamantürk, Ethem Sancak, Ahmet Akpınar gibi olayları görmek istemiyorum. Bir avukat gibi görünmek istiyorum. Herkesin başı belada.

"Amatör şube kapandı, yazıklar olsun!"

"Amatör şubeler kapanıyor. Ahmet Nur Çebi bundan faydalandıklarını açıkladı, ayıp. Türk sporuna zarar veriyorsunuz, gençlerin gelişimine engel oluyorsunuz. Güreş branşı yok, boksta ilerliyoruz, kaybediyoruz. Basketbol küme düşme hattında.  Ahmet Nur Çebi konuşmasının ardından ayrıldı. Süleyman Seba hiç böyle bir şey yapmamıştı. Gelemeyince bahane ile de olsa izin istedi. Seba hepimize kızgın ama odadan hiç çıkmıyor. Aynı zamanda personele de bağlıdır. Yardımcıların baykolik giriş yardımcıları vardır. Şimdi kaç çalışan var. " Beşiktaş futbol takımı, Fenerbahçe futbol takımı ile sözleşmesi bu sezon sonunda  sona erecek olan Mihazajic'in yerine Antalya'da geçtiği anlaşıldı. Geçen sezonun yıldızlarından Mija Zajc, Jorge Jesus'un ev sahipliği yaptığı bir kulübede mahsur kaldı. Miguel Crespo, William Arrau ve Ismail Yüksek'in ardından Sloven yıldızın sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.