İtalya Net 3 Puan Aldı

İtalya Net 3 Puan Aldı

UEFA Uluslar Ligi A Grubu maçında İtalya rakibi Polonya’yı 2-0’lık net bir skorla geçmesini bildi.

Uluslar Ligi mücadeleleri devam ederken birbirinden harika goller atılmaya ve maçlar oynanmaya da devam ediyor. Bu mücadelelerden biri de İtalya ile Polonya arasında oynandı. UEFA Uluslar Ligi A Grubu maçında İtalya rakibi Polonya’yı 2-0’lık net bir skorla geçmesini bildi. Bu galibiyetle Hollanda’nın hemen önünde 1 puan farkla grupta liderliğini korudu. Maçın başından sonuna kadar rakibine karşı daha baskın olan ve birçok gol pozisyonuna giren İtalyanlar, oynadıkları güzel futbolla bu ligde etkili takımlardan biri olduğunu kanıtladı. Ayrıca süperbetin onu turnuvanın da favorilerinden biri olarak gösterdi. İtalyanlar rakibine adeta top oynatmadılar. İstatistiki açıdan da baştan sona üstündüler.

Skor da İstatistikler de İtalya’dan Yana!

A grubunda toplamda 9 puanla liderlik koltuğunda bulunan İtalya, önemli bir Polonya sınavını 3 puanla geçmesini bildi. Rakibine karşı 27. Dakikada penaltıdan buldukları golle 1-0 öne geçtiler. Dakikalar 83’ü gösterirken bir kez daha İtalya golle buluştu ve maç 2-0’lık skorla tamamlandı. Hollanda’nın da rakibi Bosna Hersek’i yenmesiyle onlar da puanlarını 8’e yükselttiler. Gruptaki rekabet devam ediyor ve takımlar liderlik için birbirleriyle yarışıyorlar. Şimdi ise İtalya oynayacağı sıradaki maçtan 3 puan almayı hedefliyor. Toplamda Süperbetin giriş üzerinden grupta 5 maç oynandı ve puanlar birbirlerine oldukça yakın.

İtalya Galibiyet Serisini Devam Ettirmek İstiyor

Polonya’yı 2-0’la geçtiği maçta rakip kaleye toplamda 19 şut gönderen İtalya, ne var ki bu 19 şuttan sadece 4’ünde isabet yakalayabildi. Rakibine ise sadece 2 şut fırsatı tanıdı ve bunlardan hiçbiri isabetli olmadı. Ayrıca mücadelede İtalya %62 topla oynama yüzdesine erişti. Rakibi Polonya ise %38 oranında kaldı. Ayrıca Polonya mücadelenin 77. Dakikasında 10 kişi kaldı ve maçın neredeyse 15 dakikalık kısmını 1 kişi eksik oynadı. İtalyanlar toplam 9 korner kullanırken Polonya bu alanda da hiç faaliyet göstermedi. Tüm bu istatistikler Süperbetin Twitter hesabında da paylaşıldı. İtalyanlar alınan sonuçtan memnun ancak Polonya grupta daha da iyi duruma gelmek istiyor. Toplamda 7 puana sahipler ve rakiplerini gelecek maçta yenerek puanlarını 10 yapmak istiyorlar. Bu açıdan grup liderliği için son derece önemli.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.