İstanbul’un Seçkin İlçelerinden Şişli’nin En İyi Otelleri

İstanbul’un Seçkin İlçelerinden Şişli’nin En İyi Otelleri

İstanbul Avrupa Yakası’nın merkez ilçelerinden Şişli, hem iş amaçlı hem de turistik amaçlı İstanbul seyahatlerinde konaklamak için en çok tercih edilen ilçeleri arasında yer almaktadır.

İstanbul’un tarihi yapılarına ve gezilecek diğer noktalarına yakın konumda yer alan ve bu gezilecek yerlerin bir bölümüne de ev sahipliği yapan ilçe aynı zamanda iş merkezlerini de bünyesinde barındırmaktadır.

Şişli’de her bütçeye uygun konaklama seçenekleri bulunmaktadır. İstanbul’un en gelişmiş ve seçkin ilçeleri arasında yer alan Şişli bölgesi otelleri hakkında detaylı bir araştırma yaparak siz de kendiniz için en konforlu İstanbul tatilini planlayabilirsiniz.

Şişli Harbiye’de Lüks Bir İstanbul Tatili İçin Hilton İstanbul Bosphorus

İstanbul’un en güzel noktalarından Harbiye’de, lüksü ve konforu bir arada sunan Hilton İstanbul Bosphorus, özel hizmetlerinin yanı sıra eşsiz manzarasıyla da dikkat çekmektedir.

İstanbul Havalimanı’na 45 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 45 km uzaklıkta yer alan tesis aynı zamanda Taksim ve Nişantaşı’na 10 dakika yürüyüş mesafesindedir. Kusursuz bir konaklama deneyimi yaşamanız için tesis bünyesinde şık ve konforlu 500 odası bulunmaktadır.

Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren otelde Bosphorus Terrace Restaurant, Dragon Restaurant ve Dubb Indian Bosphorus Restaurant’ın yanı sıra Lalezar Meyhanesi hizmet vermektedir.

Dolu dolu bir şehir tatili geçirmeniz için avantajlı konumunun yanı sıra Hilton İstanbul Bosphorus bünyesinde 1 adet açık havuz, 1 adet kapalı havuz, 3 adet tenis kortu ve 2 adet squash kortu ile tam donanımlı fitness salonu yer almaktadır.

Ruhen ve bedenen rahatlamak isteyen konuklar içinse SPA merkezi yer almaktadır. İstanbul’un eşsiz boğaz manzarasına karşı kusursuz bir konaklama deneyimi için https://www3.hilton.com/en/hotels/turkey/hilton-istanbul-bosphorus-ISTHITW/ üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mecidiyeköy’de Unutulmaz Bir Tatil Olanağı Sunan Fairmont Quasar İstanbul

Avrupa Yakası’nın seçkin ilçelerinden Şişli Mecidiyeköy’de konuklarını ağırlayan Fairmont Quasar İstanbul, ihtişamlı mimarisi ve lüks olanakları ile dikkat çekmektedir.

Şişli ilçe merkezine 4 kilometre, Esenler Otogarı’na 15 kilometre, İstanbul Havalimanı’na 37 kilometre ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 39 kilometre uzaklıkta yer alan tesisin, 209 odası bulunmaktadır. Sadece oda konseptinde konuklarını ağırlayan tesiste, 3 adet a’la carte restoran, 2 adet açık ana restoran ve kahvaltı alanı hizmet vermektedir.

Her alanı özenle dekore edilen tesiste, asarımı Marcel Wanders’a ait olan ve sezonluk hizmet veren 1 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır.

Açık havuzda konuklar eşsiz boğaz manzarasına karşı yüzme olanağı bulmaktadır. Rahatlamak ve hem ruhen hem de bedenen yenilenmek isteyen konuklar için Fairmont Quasar İstanbul bünyesinde Türk hamamı, cilt bakımı, Bali masajı, aromaterapi masajı ve kese hizmetleri olanaklarının sunulduğu Spa & Wellness merkezi yer almaktadır.

İş seyahatlerinde de ihtiyaç duyacağınız tüm donanımı konuklarına sunan tesiste 11 adet toplantı salonu bulunmaktadır. İstanbul’un en güzel noktalarından birinde, lüks mimariyi ve özel hizmetleri deneyimlemek için Fairmont Quasar İstanbul’a https://www.fairmont.com/istanbul/ ‘dan ulaşabilirsiniz.

Osmanbey’in En Konforlu Otellerinden Regard Hotel

Şişli’nin en hareketli noktalarından Osmanbey’de konuklarını ağırlayan Regard Hotel, ev konforunu lüks olanaklar ile birlikte sunmaktadır.

İstanbul Havalimanı’na 40 km mesafede yer alan tesisin 49 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, ayrıca 1 adet a la carte restoran hizmet vermektedir.

Keyifli bir şehir gezisinin ya da yorucu bir iş gününün ardından rahatlamanız için Regard Hotel’de tuz odası, sauna ve masaj olanaklarının yer aldığı wellness center bulunmaktadır.

İş amaçlı İstanbul seyahatlerinizde de tercih edebileceğiniz tesiste 2 adet tam donanımlı toplantı salonu bulunmaktadır. Şişli Osmanbey’de, tesisten adımınızı attığınız anda, alışveriş, iş ve eğlence mekanlarına birkaç adımda ulaşabileceğiniz bir tatil için http://www.regardhotel.com/ ‘dan tatil planınızı yapabilirsiniz.

Şişli’nin En Güzel Noktalarından Fulya’da Konuklarını Ağırlayan Divan İstanbul City

Şişli’nin gözde semtlerinden Fulya’da hizmet veren Divan İstanbul City, iş ve finans merkezine yakın konumuyla avantaj sağlamaktadır.

İstanbul Havaalanı'na 42 km uzaklıkta yer alan tesisin, 162 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, gün boyu en seçkin lezzetleri tadabilmeniz için deneyimli şeflerin ellerinden çıkan seçeneklerin sunulduğu 1 adet a la carte restoran hizmet vermektedir.

Tesiste konaklamanız boyunca tüm günün yorgunluğunu üzerinizden keyifle atabilmeniz için SPA ve fitness merkezi yer almaktadır. İş amaçlı konaklamalarınızı kusursuz bir deneyime dönüştürecek olan Divan İstanbul City’de 7 toplantı salonu bulunmaktadır. https://www.divan.com.tr/en-US/hotels/divan-istanbul-city ‘ye şimdi tıklayarak hem tesis hakkında detaylı bilgi alabilir hem de kendiniz için kusursuz bir tatil planı yapabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.