İstanbul’daki BAL ligi kulüpleri 4’ncü bir lig talep etti

İstanbul’daki BAL ligi kulüpleri 4’ncü bir lig talep etti

Alibeyköyspor Başkanı Muammer Saka başkanlığında, İstanbul’da Bölgesel Amatör Lig’de yer alan kulüp temsilcileri, 4’ncü bir ligin kurulmasını talep etti.

Alibeyköyspor Başkanı Muammer Saka başkanlığında toplanan ve Bölgesel Amatör Lig’de yer alan İstanbul kulüplerinin temsilcileri ortak bir toplantı yaptı.

TFF BAŞKANI NİHAT ÖZDEMİR’E BİLDİRİ HAZIRLANIYOR

İstanbul’da bulunan Bölgesel Amatör Ligi Kulüpler Birliği, TFF Başkanı Nihat Özdemir’e BAL’ın devam etmesini, ilave olarak 4’ncü bir ligin kurulmasını talep ettiler.

Kurulacak yeni bir ligin varlığının Türk Futbolu’na da katkı sunacağı ifade edildi. Yeni kurulacak ligle ilgili TFF’na da bir bildiri hazırlanıyor.

BAL LİGİ KULÜPLERİ ORTAK KARAR ALDI

Alibeyköyspor Başkanı Muammer Saka başkanlığında toplanan ve Bölgesel Amatör Lig’de yer alan İstanbul kulüplerinin temsilcilerinin yer aldığı toplantıda ortak bir karar alındı.

2010-2011 sezonunda kurulan ve ülkemizde daha önce 1991-1994 yılları arasında ’Deplasmanlı Amatör Lig’ adıyla oynatılan Bölgesel Amatör Lig’in beklentileri karşılamadığı ve yenilenmesi gerektiğine vurgu yapılmıştı.

“KULÜPLERİN UĞRADIĞI HAKSIZLIKLAR GİDERİLEBİLECEK”

Alibeyspor Kulüp Başkanı Muammer Saka başkanlığında hazırlanan bildiride; BAL statüsündeki zorlukların ve kulüplerin uğradıkları haksızlıkların kurulacak olan 4’ncü lig ile giderileceği belirtildi.

Bu ligle kulüplerin profesyonelleşmesinin önünün de açılacağı ve ara lig olarak BAL’ın kaliteli, zevkli ve rekabeti yüksek bir lig haline geleceği ifade edildi.

Ali Kemal Demir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.