İstanbul’da eğlence yerleri ve nargile kafeler açılmıyor

İstanbul’da eğlence yerleri ve nargile kafeler açılmıyor

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklamada, eğlence yerleri ve nargile kafelerin bir süre daha açılmayacağını açıkladı.

NORMALLEŞME SÜRECİNDE EĞLENCE YERLERİ KAPALI

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgının ardından 1 Haziran'da başlayacak normalleşmeye ilişkin olarak eğlence mekanları ile ilgili açıklamada bulundu. Erdoğan "Eğlence mekanları ile nargile içilen yerler bir süre daha kapalı kalmaya devam edecektir" dedi.

CUMHURBAŞKANI GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mayıs "Dünya Tütüne Hayır Günü" dolayısıyla gençlerle bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada Erdoğan, "Dünya genelinde her yıl 7 milyon, ülkemizde 100 bin kişi tütün kullanıma bağlı hastalıklar sebebiyle hayatını kaybediyor. 400 bin insanın hayatına mal olan virüse karşı yürüttüğümüz zorlu mücadelede hata yapma lüksümüz yoktur" diye konuştu.

“1 HAZİRAN’DA BİRÇOK İŞLETME AÇILACAK”

Koronavirüs salgınının ardından normalleşme adımlarının başlayacağı tarih olan 1 Haziran'da birçok işletmenin açılacağı bilgisini paylaşan Erdoğan, eğlence mekânları ve nargile içilen yerlerle ilgili olarak, "Bir süre daha kapalı kalmaya devam edecek" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.