İstanbul - Bodrum Deniz Seferleri

İstanbul - Bodrum Deniz Seferleri

TÜRSAB Başkanı Ulusoy, 18 Mayıs tarihi itibariyle İstanbul-Bodrum arası deniz seferlerini başlattıklarını açıkladı.

 

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, 18 Mayıs tarihi itibariyle İstanbul-Bodrum arası deniz seferlerini başlattıklarını açıkladı. 
600 kişilik Deniz Samsun isimli gemininAğustos ayı sonuna kadar rezervasyonunun dolu olduğunu belirten  Ulusoy, beklemedikleri bir ilgiyle karşılaştıklarını söyledi.

 TÜRSAB Başkanı Ulusoy, "Deniz Samsun gemisi Cuma günü Sarayburnu`ndan saat 14.00`de ilk yolculuğuna başlayacak ve Bodrum`a hareket edecek. Cumartesi günü saat 12.00 gibi Bodrum`a ulaşacak. Bir gün Bodrum`da kaldıktan sonra Pazar günü saat 10.00`da tekrarİstanbul`a hareket edecek. 3 günlük yolculuk periyotlar halinde Eylül ayının 10`unda sona erecek. Eğer Eylül ayından sonra da talep gelirse biz İstanbul-Bodrum seferlerini devam ettiririz. Bizim esas hedefimiz, İstanbul, İzmir, Kuşadası, Bodrum, Fethiye ve Alanya seferlerini kapsayan bir tur düzenlemek. Bunu da önümüzdeki yıllarda gerçekleştireceğiz" dedi.

 
İstanbul-Bodrum seferi yapacak olan 600 kişilik Deniz Samsun gemisi ile 9 ayrı kamara tipinde yolculuk yapılabilecek. Tek kişilik ve 4 kişilik fiyatlar 199 YTL`den başlıyor. Panaromik süit bir kamarada 2 kişilik yolculuk 899 YTL`den satılıyor. 20 Haziran tarihine kadar ise promosyon ile en düşük tek kişilik ücretin 179 YTL, panaromik süit 2 kişilik ücretin ise 789 YTL olarak belirlendiği açıklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.