İspanya - Almanya Maçı Ne Zaman?

İspanya - Almanya Maçı Ne Zaman?

UEFA Uluslar Ligi D grubu maçları nefes kesen mücadelelere sahne oluyor. Özellikle bu grupta Almanya, İspanya, Ukrayna ve İsveç gibi takımların bulunması grubu daha da çekici hale getiriyor.

Gruptaki her takım kadrosunda son derece önemli isimler barındırıyor. Özellikle Almanya ve İspanya’nın grubu domine etmesi beklenirken aşağılardan Ukrayna ve İsveç’in de başını kaldırması grubu daha karmaşık hale getiriyor. Şimdi ise İspanya – Almanya maçı bahis şirketleri aracılığıyla oynanacak. Maç İspanya’da ve burada favori doğal olarak ev sahibi İspanya. Tabii Almanlara da şans verildiğini söylemek gerekir. Mücadele 17 Kasım 2020 Salı günü Türkiye saatiyle 22:45’te başlayacak.

Grup Liderliği Açısından Kritik 3 Puan

D grubunda puan durumu son derece karışık. Bu zaman kadar oynanan 5 maçta grup lideri Almanya toplamda 9 puan alabildi. Grubun 2. Sırasında yer alan takımı İspanya ise hemen 1 puan gerisinde 8 puana sahip. Hemen altlarındaki Ukrayna ise 6 puan ile 3. Sırada yer alıyor. En son sırada 3 puan ile İsveç bulunuyor. Bu yüzden grup liderliği ve kendisini takip eden takımlarla aradaki farkı açabilmek adına son derece kritik bir 3 puan değerinde. İspanya’da oynanacak olması 3 puana yakın tarafın İspanya olduğuna işaret ancak Almanlar özellikle Wonodd ile bu tür maçlarda kazanmasını biliyorlar. Yarın kıran kırana bir müsabaka seyredeceğiz.

İspanya Lider Olmayı Amaçlıyor

İspanya rakibi Almanya ile aradaki 1 puan farkını kapatmak ve 2 puan farkla öne geçmek istiyor. Bu bakıma yarın akşam oynanacak maçta tüm kozlarını kullanacak. Almanya ise güçlü rakibini önce durdurmak isteyecek. Kontra atak futbol oynaması beklenen Almanya’nın bir mucize ile farka gitmesi de olası durumlardan biri. İspanya’nın etkili isimleri mevcut. O tecrübeli ayakların devreye girerek takımları adına gol ve goller üretmesi bekleniyor. Maç önü yapılan açıklamalara göre iki takımın da stratejisinde Akcebet etkili olacak. Rakiplerini iyi analiz ederek sahaya çıkacak olan teknik adamlar kozlarını da ona göre oynayacaklar. Eğer bu müsabakadan beraberlik çıkar ve Ukrayna’da rakibi İsveç’i yenmeyi başarırsa işte o zaman puanlar 10, 9 ve 9 olacak. Bu da işlerin epey karışacağı anlamına geliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.