İsmail Yüksek'in Kısa Yolu

İsmail Yüksek'in Kısa Yolu

Jorge Jesus'un Fenerbahçe ekibine iyi başlayan İsmail Yüksek, rotasyona girdikten sonra sessizliğini bozdu

Jorge Jesus'un Fenerbahçe ekibine iyi başlayan İsmail Yüksek, rotasyona girdikten sonra sessizliğini bozdu. Geel-Lacivertliler'in hazırlık kampı günlerinden bahseden genç orta saha oyuncusu, Fenerbahçe'ye transferinin nasıl geliştiğini anlattı. Genç futbolcu, "Pandeminin en şanslı kişilerinden biriyim. O yıl 3. Lig’de iyi bir sürem geçiriyordum. Pandemiden dolayı ara verildi. Teklifler de geliyordu. Pandemide Fenerbahçe devreye girdi. Ben de ilk duyduğumda şaşırmıştım. Bir ayda oldu. Olay olana kadar aileme söylemedim. Geceleri uyuyamadığım zamanlar oldu. Aile üyelerime onları anlattığımda bana hayatımda hiç tatmadığım bir neşe veriyorlar. "

Kalımlı: Her mücadeleye hazırız

Kanarya’nın yönetim kurulu üyesi Selahattin Kalımlı, asporbet sezonun geri kalanıyla ilgili olarak, “Zirve mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğiz. Dünya genelinde bir hocamız ve oldukça kuvvetli bir oyunumuz var” dedi.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Kalımlı, Antalya kampında basın mensuplarıyla söyleşi toplantısı gerçekleştirmiş oldu. Futbolun adil bir halde saha içinde kalması durumunda her türlü mücadeleye hazır olduklarını belirten Kalımlı, dünya genelinde bir teknik direktöre haiz olduklarını ve kuvvetli bir oyun oynadıklarını dile getirdi. Sarı-Lacivertli ekibin güzel bir aile ortamında bulunduğunu ifade eden Kalımlı, şunları söylemiş oldu: “Zirve mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğiz. Dünya çapında bir koçumuz ve çok güçlü bir oyunumuz var. Taraftarlarımız, başkanımıza, yöneticilerimize ve takımımıza inanıyoruz. Sezonun asporbet giriş ilk bölümünde koşularına devam etsinler. Bir olalım. Tabii ki, lig yarışlarının inişleri ve çıkışları var. En önemli şey hedefe odaklanmaktır. Futbol adil bir şekilde sahada kalırsa, her türlü zorluğa hazırız. Bu konuda takımımız üst düzey bir performansla zirve için mücadelesini sonuna kadar sürdürecektir. Gösteri bir adaletsizlik gösterisiyse, olacak ne varsa takipçisi olacağız, izin vermeyeceğiz. Bunların sıradan cümleler olduğunu düşünmüyorum.

'Büyükekşi eşit mesafelidir'

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile ilgili yorum yapan Kalımlı, "TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Erden Timur'un sözlerine katılmadığını düşünüyorum ama bu nedenle her kulüp ilişki kurmalı. Ne konuştukları da önemlidir. Büyükekşi Bey iyi olmaya çalışıyor. Sıfır politikasını sürdürmeye ve herkese eşit mesafede durmaya çalışır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.