Isınma koşusu ile başladı

Isınma koşusu ile başladı

Pas ve 5v2 çalışmasının ardından taktik tatbikat yapıldı. Antrenman yan top çalışmaları ve çift gol oyunlarıyla sona erer.

 

Pas ve 5v2 çalışmasının ardından taktik tatbikat yapıldı. Antrenman yan top çalışmaları ve çift gol oyunlarıyla sona erer. Antrenman, Ahmet Nur Çebi ve Beşiktaş FK Başkanı Beşiktaş Futbol A.Ş tarafından ortaklaşa gerçekleştirildi. Bunu Genel Müdür ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı da izledi. Siyah beyazlılar, yarın saat 11.00'de Antalya'da hazırlıklarına devam edecek ve saat 19.00'da Antalya'daki Gloria Stadı'nda Athletic De Charleroi ile hazırlık maçı oynayacak. Spor yorumcusu Selahattin Kınalı, A Spor ekranlarında katıldığı programda Beşiktaş hakkında yorum yaptı. "Şenol Güneş  oyuncu almayacağız dedi ama bugün  gazetelerde gördük ki herkes oyuncudan bahsediyor ve takım patronu oyuncu almayacağız dedi. Öyle bir futbol ortamında yaşıyoruz ki roxanne almamamız gerekiyor. Beşiktaş yarın Ocak'ta 3 transfer yapsa kimse  Şenol Güneş'e dönmeyecek, transfer yok demeyecek. Ocak'a kadar sürecek maç tüm takımlar için açık transfer olacak. Şenol Güneş, Beşiktaş'ın sağ bek sorunu olduğunu hepimizden daha iyi biliyor,  Talha ile idare edebilir mi, evet  ama Tevfik Yamantürk' Beşiktaş'ın kulüpte açıklandıktan sonra bu sene  şampiyon olacağını düşünmüyorum. hiçbir maliyet gerektirmeden yönetim kurulu toplantısı.

Beşiktaş önümüzdeki sezonun hazırlıklarına Şenol Güneş ile  başlayacak. Benim anladığım ve doğru bulduğum bu. Beşiktaş büyük bir camia ve taraftarlar şampiyonluk için bu transferlere baskı yapacak. Ekonomik durumun, yönetim felsefesinin ve teknik direktörlük felsefesinin buna nasıl tepki vereceğini önümüzdeki dört maçtan sonra göreceğiz ama oyunculara bakarsak Beşiktaş gençleri yetiştirip satıyor, sonra otuzlu yaşlarını alıyor. Ne kadar dayanıklı olduğunu hepimiz biliyoruz ama kimse söylemiyor. " Onur Bulut'un Kayserispor ile olan sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor ve kariyerine İstanbul'da devam etmeyi umuyor. Kayserispor, Onur Bulut'a roxanne giriş yeni sözleşme teklifi için aktif olarak yaklaşmadı ancak Beşiktaş ile çok yakın bir ilişkisi var. Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında  "Onur Bulut'u beğeniyorum. Umarım buraya gelir" demesi görüşmeyi tersine çevirmişti. Nominal bedel sonunda Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi sona eren Onur'u kadroya almak için çalışacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.