İrem Helvacıoğlu, Nişantaşı’nda hayvanların acı çekerek ölmesi korkunç dedi!

İrem Helvacıoğlu, Nişantaşı’nda hayvanların acı çekerek ölmesi korkunç dedi!

İrem Helvacıoğlu, Türkiye’nin genelinde çıkan yangınlarda hayvanların acı çekerek ölmesinin korkunç bir olay olduğunu söyledi.

İrem Helvacıoğlu, önceki gün Nişantaşı'nda bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Şık elbisesiyle göz kamaştıran genç oyuncu, Türkiye'nin güneyinde etkili olan orman yangınlarından dolayı üzgün olduğunu ve Haluk Levent'le 'ne yapabilirim?' diye görüştüğünü söyledi. Helvacıoğlu, "Hayvanların acı çekerek öldüğünü görmek korkunç" dedi.

“GELECEK NESİLLERE İYİ BİR DÜNYA BIRAKILMALI”

Gelecek nesillere iyi bir dünya bırakmak gerektiğini söyleyen Helvacıoğlu, "Beni en çok endişelendiren şey de gelecek nesil. Onlar için daha güzel miras bırakmamız gerek. Her gün tecavüzler, salgın ve orman yangını konuşuluyor. Bunlar korkunç şeyler. Bir sürü can gitti, bunlar telafi edilecek şeyler değil" dedi.

"BU ORMANLAR BİZE DEĞİL, DÜNYAYA AİT"

Sözlerini sürdüren Helvacıoğlu, "Kuşundan solucanına kadar hepsi doğanın parçası, onların acı çekerek öldüğünü görmek korkunç. Haluk Levent ile devamlı konuşuyorum. 'Ne yapabilirim, ne işe yarayacağım?' diye. Söndürme çalışmalarında fazla aktif olamayabilirdim, bu işten anlayan daha iyi bilen insanlara ayak bağı da olabilirdim. Hortumun ucundan bile oradaki ekipleri destek olan herkese teşekkür ederim. Bu ormanlar bize değil, dünyaya ait" diye konuştu.

AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, İrem Helvacıoğlu ve Melisa Aslı Pamuk'un yangında zarar gören hayvanlar için çalışacaklarını duyurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.