İnşaat projelerinden yeni bir iletişim atağı...

İnşaat projelerinden yeni bir iletişim atağı...

“Ramazan Şenlikleri”Gazete ve dergi ilanları, TV ve radyo reklamları, fuarlar derken, inşaat projeleri iletişim mecralarına Ramazan Şenlikleri ile bir yenisini daha ekledi

Projeler, Ramazan ayında belediyelerin düzenlediği şenliklerde tıpkı fuarlarda olduğu gibi stand açarak, tüketici ile yüz yüze iletişim yolunu tercih etmeye başladılar.

Bu iletişim yolunu ilk tercih eden firmalardan biri olan Hasanoğlu inşaat, Banu Evleri projesi ile Bahçeşehir Belediyesi’nin düzenlediği Geleneksel Ramazan Şenlikleri’ne sponsor oldu.

150.000 kişinin üzerinde katılımın gerçekleşmesi beklenen organizasyon;
her akşam 20:30’ dan gece yarısına kadar süren konserler, müzikaller, tiyatro gösterilerinin yanı sıra Dünya’ da ilgi ile izlenen su ve ışık gösterileri ile renkli gecelere ev sahipliği yapıyor. Ayrıca yedi bölgeye özel ev yemeklerinin yapıldığı standlar ile Hasanoğlu İnşaatın desteği ile kurulan Antika arabaların standı yoğun ilgi görüyor.

Hasanoğlu İnşaat yetkilileri; standlarını ziyaret eden tüketicilerin diğer günlere oranla daha fazla zamanlarının olmasından dolayı, projeleri hakkında daha kapsamlı bilgi verme şansına sahip olduklarını söylüyorlar.

Hasanoğlu İnşaat, 10 Ekim tarihinde sona erecek olan Bahçeşehir Geleneksel Ramazan Şenlikleri’ne;  5 Ekim’ de Volkan Konak, 6 Ekim’ de Reyhan Karaca konserleri ile sanat dünyasını tüketicilerle biraraya getirmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.