İnönü'nün korumalarından DİSK heyetine dayak

İnönü'nün korumalarından DİSK heyetine dayak

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’den randevu alarak görüşmek için belediyeye giden DİSK heyeti, İnönü'nün korumaları tarafından darp edildi.

Sansayonel olaylarla gündemden düşmeyen Şişli Belediyesi yeni bir skandal ile çalkalanıyor. Belediye Başkanı Hayri İnönü ile görüşmek için belediyeye giden DİSK heyeti, İnönü'nün korumaları tarafından darp edildi.

DİSK Beyoğlu Şube Başkanı Zeynel Şahin başkanlığındaki heyet, Belediye Başkanı Hayi İnönü ile görüşmek için gittiği belediyede hiç beklemedikleri bir tutum ile karşılaştı.

RANDEVU YANLIŞLIKLA VERİLMİŞ

İnönü'nün Özel Kalem Müdürü emekli binbaşı Taner Biçer, DİSK heyetine yanlışlıkla randevu verildiğini, heyetin Belediye Başkanı ile görüşmesinin mümkün olmadığını bildirdi. Randevuları olmasına karşın İnönü ile görüşemeyeceklerini öğrenen DİSK heyeti duruma tepki gösterince ummadıkları bir karşılık gördü.

9 KORUMADAN DİSK HEYETİNE MAKAM ODASINDA DAYAK!

Hayri İnönü'nün Özel Kalem Müdürü Taner Biçer, randevuda ısrar eden DİSK heyetinin binadan çıkartılması için korumaları çağırınca ortalık karıştı. Korumların DİSK Şube Başkanı Zeynel Şahin ve heyet üyelerini darp ettiği öğrenildi. Başkan Hayi İnönü'nün ise DİSK heyetinin darp edildiği anlarda belediye binasından apar topar ayrıldığı öğrenildi. İnönü'nün eski polislerden kurulan geniş koruma kadrosu, Mustafa Sarıgül ile yaşadığı gerilim sonrası medyada geniş yer bulmuştu.

Şahin, Şişli Florance Nightingale hastanesinde tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum