İnönü’den kulüplere destek sözü

İnönü’den kulüplere destek sözü

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Şişli Kulüpler Birliği ile beraber bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya Mecidiyeköyspor, Tayfunspor, Halide Edip Adıvarspor, Kuştepespor, Ulutepespor, Halil Rıfat Paşaspor, Nişantaşıspor, İzzetpaşaspor ve Mahmut Şevket Paşa Spor kulüpleri katıldı.

KARAMAN: “DESTEK SÖZÜ ALDIK”

Kısa süren toplantıdan sonra Şişli Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Ali Karaman Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün Şişli Kulüpler Birliği’ne destek vereceğin sözünü aldıklarını ifade etti.

En önemli sıkıntılarının başında olan saha konusunda Başkandan destek sözü aldıklarını belirten Karaman, Başkanın destekleriyle oluşturulacak sponsorluklardan elde edilecek gelirin de eşit bir şekilde dağıtılması, ayrıca kanunen Şişli Belediyesi’nin gelirlerinden belirli oranda dağıtılması zorunlu olan gelirin de kulüplerin bulundukları konuma göre dağıtılmaları gibi taleplerini ilettiklerini ifade etti.

Karaman kulüpler olarak ilettiğimiz isteklerimizin olumlu karşılandığını dile getirerek; “Belediyeyle beraber el ele yürüyeceğiz“diyerek birlik ve beraberlikten yana olduklarını söyledi.

“ŞİŞLİ TAKIMLARI ARTIK

LAYIK OLDUĞU YERE ÇIKACAK”

Ali Karaman bizlere toplantıda gerçekleşen küçük bir anekdotu paylaştı. Başkan Hayri Bey’in “Unuttuğumuz şeyleri de hatırlatmanız gerekiyor” diyerek yeni önerilere de açık olduklarını dile getirdi. Karaman son olarak ta ‘Şişli’nin birçok takımının, üst düzey liglerde da yer alacağını’ söyledi

Haber: Hatice Yiğit

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.