‘İnönü adına leke sürüyor’ diyen danışmanına ‘Boşver’ dedi

‘İnönü adına leke sürüyor’ diyen danışmanına ‘Boşver’ dedi

‘Görevini kötüye kullanarak çıkar sağlıyor. İnönü adına leke sürüyor’ diyen danışmanı savcılığa vereceğim diyen İnönü sonunda ‘Boşver’ dedi.

ASLAN AĞIR SUÇLAMALARDA BULUNMUŞTU

İnönü’nün danışmanı ve belediyeye ait Kent Yol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Adnan Aslan, geçtiğimiz Nisan Ayıı’nda istifa ederken İnönü hakkında ağır suçlamalarda bulunarak istifa etmişti. İnönü de bu suçlamalardan sonra savcılığa başvuracağını söylemişti.

“ASLAN ÖNEMLİ BİLGİLERE SAHİPTİ”

İnönü’nün bu kadar geçen süreye rağmen savcılığa başvurmaması da dikkat çekmişti. Şişli kulislerinde de Ali Adnan Aslan’ın İnönü, İnönü Ailesi ve belediye ile ilgili çok önemli bilgilere sahip olduğu, bu yüzden de İnönü’nün savcılığa başvurmadığı konuşulmasına neden oldu.  

“İNÖNÜ GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANIYOR” DEMİŞTİ

Aslan, İnönü’nün görevini kötüye kullanarak çıkar sağladığını, İnönü Ailesi’nin adına leke sürdüğünü iddia etmişti. Aslan’ın iddiaları arasında İnönü’nün inşaat ruhsatlarından haksız gelir temin etmesinin yanı sıra geçtiğimiz aralık sonunda evlenen oğlunun düğün, uçak ve balayı giderlerini belediyeyle iş yapan firmalara ödettiği de yer alıyordu.

İNÖNÜ: “SAVCILIĞA BAŞVURACAĞIM” DEMİŞTİ

Bu iddialara karşılık Hayri İnönü, ‘Bu asılsız iddialara karşı gerçek belgelerle savcılığa başvuracağım. En kısa sürede gerçekler ortaya çıkacaktır’ dediği halde Aslan hakkında şikâyetçi olmadı. Konuyla ilgili açıklama yapan İnönü, Aslan’dan şikayetçi olmadığını belirterek, şöyle konuştu:

İNÖNÜ: “VAKİT VE ZAMAN KAYBIYDI”

“Adnan Aslan’ı şikâyet etmedim. Uğraşmadım o işle. Kapandı zaten dikkat ederseniz. Boşver, dedim. Zaten dikkat ederseniz, bitti gitti, unutuldu. Vardı zaten, evraklarım vardı elimde, onun söyledikleriyle ilgili. Ama uğraşmadım. Ben de artık kendi işime bakmak istiyorum doğrusunu isterseniz. Bu tip şeylerle uğraşırsam o kadar büyük vakit ve efor kaybı ki uğraşmak. Yapmadım bir şey. O ara başlatacaktım. Sonra artık ne uğraşacağım? Bitti benim içim mahkeme safhası artık. Benim işim belediyecilik yapmak bundan sonra. Düşündüm taşındım, baktım, efor sarf edecek, vakit kaybedecek durumda değilim. Adnan Arslan’ın ismini bile unuttum. Bitti gitti benim için.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum