İmamoğlu, Şişli’deki şantiye çalışmasını inceledi

İmamoğlu, Şişli’deki şantiye çalışmasını inceledi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 4 günlük sokağa çıkma yasağında, İstanbul’da Şişli ile birlikte Bakırköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar şantiyelerini de inceledi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, pandemi süreci nedeniyle uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağında mesaisini sürdürdü. İstanbul’da başlatılan çalışmaların şantiyelerini tek tek gezerek bilgi aldı.

Bakırköy’den Şişli’ye gelen Ekrem İmamoğlu, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki meydan çalışmalarını, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’le birlikte incelediler.

ABDİ İPEKÇİ CADDESİ’NİN MEYDANI YENİLENİYOR

Muammer Keskin, Abdi İpekçi Caddesi üzerinde başlatılan düzenleme çalışmalarıyla ilgili İmamoğlu’nu bilgilendirdi. Abdi İpekçi Caddesi’ni ya eski haline göre ya da yeni bir mimari çalışma yapılacağını planladıklarını söyledi.

Abdi İpekçi Caddesi meydanını hem kültürel hem de başka etkinlikler için kullanılacağını ifade etti. Nişantaşı’nın gece de gündüz de yaşanan bir meydan haline gelebilmesi için planlama yapıldığını söyledi.

Ekrem İmamoğlu’na Nişantaşı’nı bir örnek haline getirebilirsek, Şişli’nin diğer meydanlarını planlamaya başlayabileceklerini belirtti.

İmamoğlu’nun Şişli’den sonra üçüncü adresi ise Beşiktaş oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.