İmamoğlu Şişli’de Mecidiyeköy Metrosu’nda incelemeler yaptı

İmamoğlu Şişli’de Mecidiyeköy Metrosu’nda incelemeler yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şişli’ye gelerek itfaiye ve Mecidiyeköy Metro Hattı’nda incelemeler yaptı.

Kent trafiğine ve metrobüs kullanımı yoğunluğuna olumlu etkileri kısa süre içinde görülen Mecidiyeköy hattındaki incelemeleri sırasında İmamoğlu’na; İBB Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Demir, Raylı Sistemler Daire Başkanı Pelin Alpkökin ve Metro A.Ş. Genel Müdürü Özgür Soy eşlik etti.

İMAMOĞLU, MECİDİYEKÖY’DEKİ İTFAİYE’Yİ DE ZİYARET ETTİ

İmamoğlu, hattın Mecidiyeköy İstasyonu’na giriş yapmadan önce, bölgede bulunan Mecidiyeköy İtfaiye İstasyonu personeline kısa bir ziyaret gerçekleştirdi. İstasyon binasının yetersiz olduğunu belirten İmamoğlu, konunun ilgili genel sekreter yardımcısına iletilmesi için yardımcılarına talimat verdi. İmamoğlu, istasyon çevresinde tespit ettiği bazı eksiklerin de hızlıca elden geçirilmesini istedi.

Kent trafiğine ve metrobüs kullanımı yoğunluğuna olumlu etkileri kısa süre içinde görülen hattın çok değerli olduğunu vurgulayan İmamoğlu sözlerine şöyle başladı:  

“İnsanlarımız alışıyor. Çok yoğun nüfusu olan; Bağcılar, Esenler, Gaziosmanpaşa gibi, Kağıthane gibi ilçelerimizden geçiyor, Şişli ile buluşuyor. Metrobüs hattını çok yakından etkileyecek bir hattımız. Arkadaşlarım, şu anda günlük 50 bine kadar sayıyı azalttığını söylüyor; daha çok yeni bir hattımız olmasına rağmen” dedi.

YURTTAŞLAR MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİ

Daha sonra istasyona inen İmamoğlu, giriş katta açılan “Metroda 40 Perspektif Fotoğraf Sergisi”ni gezdi. İstanbulKart’ıyla metroya giriş yapan İmamoğlu, peronda, sürücüsüz vagonlarda görev yapan kontrolör kadın görevliler tarafından çiçeklerle karşılandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.