İktidarsızlık

İktidarsızlık

İktidarsızlık

İktidarsızlık

İktidarsızlık, günümüz erkeğinin yaşadığı en yaygın görülen cinsel işlev bozukluğudur. Erkeklerin cinsel birleşmeyi sağlamaları için gerekli olan sertleşmeyi gerçekleştirememeleri anlamına gelen iktidarsızlık, çiftlerin en ciddi sorunlarındandır. Birlikteliklerin bel kemiğini oluşturan cinsel yaşantının bitmesine neden olan bu sorun, tedavi edilmediğinde istenmeyen sonuçlara neden olabilmektedir.

İktidarsızlık, psikolojik sebeplerden olabileceği gibi bir hastalık kaynaklı da olabilmektedir.  İktidarsızlığa neden olan psikolojik sebeplerin başında çiftler arası uyumsuzluk, geçmiş cinsel travmalar, özgüven eksikliği, depresyon, obsesyon gibi sorunların olduğu görülür. Bunların dışındaki iktidarsızlık nedenleri ise çok çeşitli nedenlerden kaynaklanabilmektedir. Bunlar, diyabet, kalp damar hastalıkları, tansiyon, karaciğer hastalığı, kronik böbrek yetmezliği,  testosteron seviyesinin düşük olması ve tiroid azlığı ya da fazlalığı, sinir sistemi hastalıkları, travmalar ve ameliyatlar, yaşlılık, Yanlış beslenme, sigara, içki alkol ve uyuşturucu tüketimi ve sağlıksız yaşam ve kullanılan ilaçların yan etkileri olarak sıralanabilir.

Erkeklerde İktidarsızlık Tedavisi

Erkeklerde iktidarsızlık nedenleri ve tedavi yöntemleri şu şekilde sıralanabilir:

 Vakum Tedavisi: Tüp ve tüpün içindeki havayı boşaltan pompa mantığıyla çalışan bu vakumlar, penisin içine yerleştirilip vakum etkisi yaratılarak ereksiyon sağlanmaktadır. Yeterli ereksiyon sağlanınca sıkıştırıcı bant ile ereksiyonun devamı sağlanır.  Sıkıştırıcı bandın yarım saat içinde çıkartılmasının gerekmesi bu yöntemin dezavantajıdır.

Penis içine iğne Yöntemi:  Cinsel birleşme öncesinde penisin süngersi cisimlerine iğne yapılması mantığına dayanan bir tedavi yöntemidir. Bu yöntemde  İğne yapıldıktan 10-15 dakika kadar sonra ereksiyon gerçekleşebilmektedir. Bu yöntemin kalıcı bir iyileşme sağlamaması sadece durumu kurtarması, dezavantajlı yanıdır.

İdrar kanalına ilaç ile tedavi:  Bu yöntemde, tablet şeklindeki özel bir aletle dış idrar yolundan  içeri itilen ilaç,  idrar yolu duvarından emilerek penis dokusunu etkiler ve 5-10 dakika içinde ereksiyon sağlanır. Geçici bir çözüm olması, tercih edilme oranını düşürmektedir.

İlaç tedavisi: Cinsel birleşmeden bir saat kadar önce alınan ilaçlarla ereksiyon sağlanmasını hedefleyen yöntemdir. İlaçların yan etkisinin fazla olması bu yöntemi dezavantajlı kılmaktadır.

Penis protezleri: Penisin içine yerleştirilen çubuk şeklindeki cihazlarla sertleşme sağlanan bu yöntemde, penisin süngersi dokularının önemli bir kısmı çıkarıldığı için başka tedavi yöntemi uygulanamamaktadır. Bu anlamda geri dönüşü olmayan riskli bir tedavi yöntemidir.

Penis Ameliyatları: Bu ameliyatlar pek çok risk barındırdıkları için ve kuru boşalmaya neden oldukları için en son tercih olarak denenen yöntemlerdir.

 

 

 

 

İktidarsızlık Modus ED SWT Tedavisi

 İktidarsızlığın tedavisi için en etkili tedavi imkanı sunan Modus ED SWT tedavisi, penise yollanan düşük yoğunluklu şok dalgalarla sağlanan bir iktidarsızlık tedavi yöntemidir. 20 dakikalık seanslar şeklinde uygulanan bu tedavi yöntemi, ağrısız, acısız, narkoz ve ilaç kullanılmayan bir yöntemdir.

 Modus ED SWT tedavisinde amaç,  penisteki damar tıkanıklığını gidererek, peniste yeni damar oluşmasını ve mevcut damarların yenilenmesini sağlamaktır. Bu sayede kanın penise hücum etmesi sağlanır ve penisin kan akışı normale dönüp sertleşme sorunu kalıcı olarak çözülmüş olur.

Yan etkisi olmayan Modus ED SWT tedavisinde başarı oranı %60-80 arasındadır. Risksiz ve yan etkisi olmayan bu tedavi yöntemiyle iktidarsızlık sorunundan kalıcı olarak kurtulabilirsiniz.

Penisteki 4 farklı bölgeye  ve penis köküne uygulanan şok dalgalar, bir seansta 300, toplamda 1.500 şok atışı olarak gerçekleştirilir.

Vakanın şiddetine göre değişen seans sayısıyla tam bir mucize gerçekleştiren İktidarsızlık için modus ED SWT tedavisi, basit ve etkili bir yöntemdir.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.