İkinci periyodun başında ev sahibi Pınar Karşıyaka

İkinci periyodun başında ev sahibi Pınar Karşıyaka

McCollum'a 14 sayılık üstünlük sağlasa da Petkimspor baskette farkı yediye indirdi.

McCollum'a 14 sayılık üstünlük sağlasa da Petkimspor baskette farkı yediye indirdi. İlk yarı geç saatlerde tekrar oyuna giren  günün yeşil-kırmızılı oyuncusu Vito Brown, üst üste 14 turnike kaydetti. Çeyreğin sonunda takım soyunma odasına 49-35'lik üstünlükle girdi.

Üçüncü çeyrekte Petkin Spor, Previte'ın üçlüğü ile farkı 5 sayıya  indirdi. Karşıyaka, Thomas'ın ve Berkan'ın ölümcül vuruşuna rakibin yetişmesine izin vermedi. Son çeyrekte McCollum, Prewitt'in üçlüğüne karşılık son çeyreğe bir üç sayılık basket bulan McCollum, dördüncü çeyreğe 69-60 önde başladı.

Son çeyreğin başında yıldız kaleci McCollum ile üst üste 3 üçlük bulan Pınarkarsiaka farkı yeniden açtı. Bu bölümde McCollum 5 üzerinden 5 üçlük isabeti  betlogi bularak takımı 96-75 galibiyete taşıdı. Lors du match au stade Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka, Michael Colum marque 38 sayı sur 7 tire. PINAR KARŞIYAKA: McCollum 38, Kenan Sipahi 9, Angola, Vitto Brown 21, Delgado 11, Kuzminskas 4, Thomas 5, Berkan 4, Ali Efe 2, Duşan, Mert 2

ALİAGHA PETKİM: Webster 9, Ismail Cem 5, Prewitt 21, Aldridge 6, Simmons 11, Ege 6, Chery, Nusret 13, Dorukhan, Murat Merich 4, Yiğit, Ömercan

Manisa FK ve rakibi 1-0. Göztepe teknik direktörü Şakir Özkalımoğlu, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Özkalımoğlu, oyuncularının çok iyi oynadığını belirterek, "İzmir penaltıdan sonra böyle bir galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Geçen hafta Adana'da betlogi giriş  kazanamadık. Manisa FK çok komplike bir takım, çok şeyi doğru yaptılar, çok çalıştık. Levante'nin hareketlerine tepki gösterdiler, ortayı bloke ettiğimiz için oyunu dışarıya taşıdılar. Hepimiz gerekli önlemleri almak için oradaydık. Maçın 51. dakikasında gol atsaydık ve maç 1-0 bitseydi 2-0'da rahat bir nefes alabilirdik.

Taraftarları yanlarında olmadığı için maçtan galibiyetle ayrıldıklarını söyleyen Özkalımoğlu, "Onları hissettik. Onların olmaması bizim için olumsuz bir durum. İhtiyacımız olan 3 puanı aldık. Şanlı Göztepe taraftarlarına teşekkür ederiz. Zor günler geçirdik" dedi. Galatasaray, Antalya'daki ilk hazırlık maçında Millspoor'lu Adana  ile 2-2 berabere kaldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.