İki taraf maliyet konusunu görüşecek

İki taraf maliyet konusunu görüşecek

 1,5 yıllık sözleşmesi olan tecrübeli oyunculara ise şartları sorulacak. Rodriguez'in çok yönlülüğü  de dikkatleri üzerine çekti.

 1,5 yıllık sözleşmesi olan tecrübeli oyunculara ise şartları sorulacak. Rodriguez'in çok yönlülüğü  de dikkatleri üzerine çekti. Torino'da sol bek oynayan deneyimli bir futbolcu, İsviçre'de dört kişilik defansta sol bek oynayabiliyor. Bu nedenle koçluk ekibi, Rodriguez'in takıma katılması için çok istekli.

Son zamanlarda hepimiz yeni nesil teknisyenlerden bahsediyoruz. Nuri Şahin, henüz futbolcuyken öğretmenliğe başladı. Emre Belözoğlu kazağını çıkarıp kulübeye doğru yürüdü. Volkan Demirel, Uygar Atan, Şenol Can, Selçuk İnan başarılı futbol kariyerlerinin ardından teknik direktörlüğe sorunsuz geçiş yaptı. Sadece genç bir öğretmen tırnaklarıyla alttan vizebet süründü. Kimse futbolunu hatırlamıyor ve Süper Lig antrenör havuzuna girme şansı yok. Sadece o kendine inanıyor, sonra insanlar ona inanıyor... İlhan Parut'tan bahsediyoruz. Peki bu süreç nasıl gerçekleşti? Hayatınızdaki belirleyici an neydi? Hikayesini dinledik...

"Kursum çok başarılı geçti"

"Hataylıyım. Reyhanlı'da doğdum. 3 çocuklu bir ailenin en küçük üyesiyim. Şefkatli bir ortamda büyüdüm. Annem hastanede aşçı, babam ise çiftçi. Sınıfımda çok başarılıydım. İlkokul ve ortaokulda büyük başarılar elde ettim. Babamın futbolla hiçbir ilgisi yok. Çocukken sandalyeli kaleler ve teypli kaleler yapardım. Futbol oynayarak büyüdüm. Top yoksa tahtaya her zaman dama koyarak oyun ortamını oluşturmaya çalışırım. Akşama kadar sokakta oynadığımız maçlar bizi Hatayspor'un küçük takımına getirdi. ”

"Okuldan ayrılmak bir dönüm noktasıydı"

“Süreç kesinlikle kolay olmadı çünkü başarılı bir öğrenciydim ve ailem gerçekten iyi bir üniversitede okumamı istiyordu. Hep futbol istiyordum. Aslında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi mezunuyum. İstanbul'a gittim. Bir buçuk yıl vizebet giriş okul hayatıma devam ettim. Kalbim her zaman futbolda oldu. Kendime şu soruyu sordum: “Ne yapıyorum? 17 yaşındaki bir çocuk için  dönüm noktasıydı. Mezun olduktan sonra yapacağım işe devam etmek istemiyorum. Futbola geri dönmek istediğimi söyledim ve Hatay'a döndüm. Ailemle aramdaki en büyük anlaşmazlık bu. Anadolu görüşüne göre bizim oğlumuz öğretmen olsun diye düşünürler ama ben gidip gelirim. Yine de ben BESYO okudum ki onlar gönül versin, orada okudum ama şu an futbol oynuyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.