İDO'dan yolculara uyarı

İDO'dan yolculara uyarı

İDO) Ramazan ayı ve tatil dönüşünde Güzelyalı-Yenikapı seferlerinde yoğunluk yaşanacağını, erken rezervasyon yapılmasında fayda olacağını duyurdu.

Okulların açılmasına kısa bir süre kalması tatilcileri dönüş için harekete geçirdi. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Ramazan ayının da yaklaşmasıyla Güzelyalı-Yenikapı deniz otobüs seferlerinde yoğunluk yaşanacağını, yolcuların erken rezervasyon yaptırmalarında fayda olacağını duyurdu.


İDO'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "İDO' nun ana geçiş hattı olarak kullanılan Bursa ve Bandırma feribot deniz otobüsü güzergahlarında yoğunluğu arttırmaya başladı.

 

Yaz sezonunun bitimine kısa bir süre kala okulların açılması ve Ramazan'ın yaklaşıyor olmasıyla erken dönüşe geçen tatilciler, İDO hatlarındaki feribot ve deniz otobüsü trafiğini hızlandırdı.

 

İDO, feribot ve deniz otobüsü hatlarındaki hareketlilik konusunda yolcuları erken rezervasyon yapmaları konusunda uyarıyor. Bilet satışlarını son dakikaya bırakılmasının yolcular açısından sıkıntı oluşturabileceğine işaret eden İDO, bu konuda sunduğu çok sayıdaki alternatifle yolculara kolaylık sağlıyor.

 

Marmara'da her gün 82 noktaya bin 200 sefer ile yolcularına 'hatasız hizmet' hedefiyle hareket eden İDO, bilet satışlarında yolcularına kolaylık sağlamak için internet ve call center hizmet bölümlerini güçlendirdi.

 

Bu kolaylık fırsatını değerlendiren yolcuların önemli bölümü biletlerini İDO'nun 'www.ido.com.tr' adresli web sitesi ile 444 4 436 numaralı Call Center' dan alıyor. Bunların yanı sıra yolcular İDO biletlerini Ege ve Akdeniz yolları üzerindeki İDO acentelerinden de kolaylıkla temin edebiliyor.

 

İDO , Bandırma-Yenikapı hattında yoğunlaşan trafiğe karşın ise, İstanbul'a 75 dakikada ulaşım imkanı sağlayan Bursa hattını yolcularına alternatif olarak sunuyor."



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.