Hydrafacial ile Cilt Sağlığınızı Koruyun

Hydrafacial ile Cilt Sağlığınızı Koruyun

Hydrafacial ile Cilt Sağlığınızı Koruyun

 

Gözeneklerin ve cildin sıkılaştırılması konusunda tercih edilen baby face beauty klasik cilt bakımı kadar, cildin mat görüntüden arındırılması, kırışıklıkların giderilmesi, anti-aging bakımı, pigment ve skar azaltılması, boyun gençleştirme, dekolte bakımı ve cildin beyazlatılması amaçlarıyla yaptırılır. Cilt bakımı ve sağlığı oldukça önemli bir konu olmasının yanı sıra yaşanan teknolojilik gelişmeler bu alanda başarılı sonuçlar alınmasına fırsat vermiştir.

Hydrafacial Uygulaması Ne İşe Yarar?

Vakum yöntemiyle çalışarak cildi derinlemesine temizleyen bir cihaz kullanılarak yapılan hydrafacial işlemi; enjeksiyon ve bu tür yöntemler barındırmadığı için bütünüyle ağrısız bir tekniktir. Cilt yüzeyinde kişileri rahatsız eden ince çizik ve kırışıklıklar, mevcut renk farklılıkları ve lekeler, farklı cilt çeşitleri için hazırlanan serumlar sayesinde tedavi edilebilir. Bu anlamda hydrafacial fiyatları birtakım faktörlere bağlı olarak farklılık gösterir.

Hydrafacial Cilt Bakımı

Kişilere göre uygulanacak olan işlemde hydrafacial fiyatları seans uygulamasına bağlı biçimde hastadan hastaya değişeceği için maliyet de farklılık gösterir. Hydrafacial, nemlendirici ve cilt yenileme özelliği ile orta yaş aralığında yer alan kadınların bakım rutininde yer alan bir işlemdir. Bunun yanında ciltteki sivilce ve kızarıklık gibi problemleri gidermeye de katkı sağlar.

Hydrafacial Uygulama Avantajları

Seans sayısı kişilerin cilt tipine ve durumuna göre planlandığı için fiyatlar değişiklik yaratacaktır. Cildi derinlemesine temizlerken vakumlu başlık ile ölü derilerin uzaklaştırılmasını sağlar. Cilt tonundaki dengesizliklerin giderilmesine imkân tanır. İlk seansta çok büyük bir değişim gözlemlenen bir uygulamadır. 

Yaklaşık otuz dakika gibi bir kısa zaman içinde tüm işlemler tamamlanmış olur. Her yaştan kadın ve erkeklere güvenli şekilde uygulanabilir. Kişiye özel bir biçimde planlanarak uygulanan bir bakım ve tedavi yöntemi olan hydrafacial, cilt temizliği, cilt bakımının yanında hydrafacial fiyatları da oldukça fazla merak edilir ve bu fiyatları etkileyen pek çok unsur vardır.

Baby Face Beauty Nedir?

Bir cilt bakımı sistemi şeklinde nitelendirilebilen baby face beauty işleminin amacı, thulium lazer teknolojisinin sağlamış olduğu imkânlarla, anti-aging maddeleri cildin alt tabakalarına ulaştırmaktır. İnsanlar ciltlerini korumak ve güzelleştirmek amacı ile birtakım cilt ürünleri tercih ederler. Kozmetik ürünlerin cildin yüzeyinde bulunmasından ziyade alt katmanlara ulaşmasının sağlar.

Baby Face Beauty Nasıl Uygulanır?

Kişilerin sahip oldukları cilt problemlerine bağlı şekilde 3 ile 4 seans arasında baby face beauty uygulaması yapılır.Tek seanslık uygulama bile elde edilen neticeler açısından ele alındığı zaman bir hayli tatmin edicidir.

Bölgesel İncelme Nasıl Yapılır?

Pek çok dalga boylarında ses dalgaları veya farklı teknolojiler yardımı ile bölgesel olarak yağ yakımı sağlanması, bölgesel incelme işlemine verilen isimdir. Bölgesel incelme uygulamalarında pek çok cihazdan faydalanılsa da en fazla tercih edilen bölgesel incelme cihazları; Ultrashape, Smoothshapes ve Eximia olarak tercih edilir.

Bölgesel İncelme Yöntemleri Nelerdir?

Günümüzde bölgesel incelme için en fazla kullanılan yöntemler; kavitasyon, soğuk lipoliz, UltraShape ve lipocel olarak sayılabilir. Bu yöntemler arasında kişiye en ideal olan ve en başarılı bir şekilde yağlanma bulunan yerler üzerinde zayıflama olmasını gerçekleştirecek yöntem olarak önerilir.

Bölgesel incelme, vücutta, yağ tabakası ve kilonun yoğun olduğu bir bölge hedeflenmesinin ardından, teknolojik cihazlar ile uygulanmakta olan zayıflama yolu şeklinde nitelendirilebilir.

Bölgesel İncelme Fiyatları

Kişinin vücut yapısına uygun olarak tercih edilen bölgesel incelme yöntemlerinin süreleri farklılık gösterebilir. Bu nedenle fiyatlar kişiye göre değişiklik gösterir. Bölgesel incelme cihazları ile yapılan işlemler uzman kontrolünde gerçekleştirilmeli ve seans aralıkları esnasındagözle görülür bir biçimde fark gözlenmelidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.