Hemcinsiyle aşk yaşayan Senem Kuyucuoğlu'ndan Nişantaşı’nda itiraf!

Hemcinsiyle aşk yaşayan Senem Kuyucuoğlu'ndan Nişantaşı’nda itiraf!

2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu, önceki gün Nişantaşı’nda, hemcinsiyle aşk yaşaması ve gelecek planları hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu!

Nişantaşı’nda geçtiğimiz günlerde kadın arkadaşıyla öpüştüğü anları sosyal medyadan paylaşması hatırlatılan Senem Kuyucuoğlu, "Evet öpüştüğümüz doğrudur. Kendisi benim sevgilim olur. Nişantaşı'nda aynı evde yaşıyoruz. Bana göre çok cici bir kız. Aynı zamanda bir tarafı Rus diğer tarafı İranlı olduğu için onu çok kıskanıyorum" açıklamasıyla ağızları açık bıraktı.

SEVGİLİSİ İLE BİRLİKTE İŞ HAYATINA ATILDI

İş hayatına atıldığını söyleyen Kuyucuoğlu, "Bir prodüksiyon şirketine ortak oldum. Ayrıca sevgilimle ortak bir iç çamaşırı markası da kurduk. Hedefimiz tüm dünyaya açılmak" ifadelerini kullandı.

senem-kuyucuoglu-nisantasi-nda-hemcinsi-ile-ilisikisini-anlatti2-002.jpg

"HAYATIM ALT ÜST OLDU"

2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu, Gökhan Çınar'ın hazırlayıp sunduğu 'Katarsis' programına konuk olmuştu. Türkiye'de ve Amerika'da modellik yaptığı dönemde basına servis edilen cinsel görüntüleriyle çok konuşulan Kuyucuoğlu, "Hayatım alt üst oldu. Kendi hayatımı kendi ellerimle mahvettim" demişti.

"RENCİDE EDİCİYDİ"

"Cinsel eğilimim de dahil yaşadığım her şeyi insanlardan uzakta yaşamayı tercih ettim" diyen Kuyucuoğlu, "En yakın arkadaşım tarafından afişe edildim. Bu kadar şeyi saklayıp, bir anda kendimi odak noktası olarak buldum. Bu çok rencide ediciydi" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.