Hedefimiz Şampiyonluk

Hedefimiz Şampiyonluk

Hedefimiz Şampiyonluk

 

 

Ali Koç açıklamalarına şu şekilde devam etti; Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak, önümüzdeki dönem için mutlak şampiyonluk hedefi ile yolumuza devam edeceğiz.

Klubümüzü ve taraftarlarımızı mutlu edecek sonuçlara imza atacak teknik direktörümüzü kulübümüzün seçenekleri başta olmak üzere ele alıyoruz. Ayrıca, uzun süreli futbol aklı, oynatacağı oyun faktörü gibi detayları ile görüşüyoruz. Bu doğrultuda ve bu hedeflerle teknik direktörümüzü tercih edeceğiz dedi. gencobahis

 

Fenerbahçe'de son dakika yaşanan bir gelişmede teknik direktör ile ilgili bir açıklama yapıldı. Ali Koç teknik direktör ile ilgili yaptığı açıklamalarda net bir karat vereceklerini belirtti. 

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, düzenlenen kongrede yaptığı son dakika açıklamasında teknik direktör kararı için Pazartesi gününe dikkat çekmişti. Fenerbahçe Spor kulübü teknik direktör çalışmaları hakkında dün öğlen saatlerinde resmi bir açıklama yaparak konuyu spor basını ile paylaştı. 

Açıklamalar Spor Basınıyla Paylaşıldı

 

Fenerbahçe camiasında yaşanan teknik direktör gelişmesi spor basını ile paylaşıldı. Fenerbahçe Spor Klubü Başkanı Ali Koç düzenlenen kongrede teknik direktör konusuna değindi. Fenerbahçe kulübünden yapılan açıklama şu şekilde yer aldı.

Futbol Takımımızın yeni sezon faaliyetleri kapsamında, teknik direktör anlaşmamızı, bu sezonu ve önümüzdeki seneleri kapsayacak şekilde yapacağız. Bu plan dahilinde uzun vadeli bir çalışmayı hedef alıyoruz. Daha önce bu bilgileri spor camiamızın bilgisine sunmuştuk.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.