Hayri İnönü ihaleden habersiz mi?

Hayri İnönü ihaleden habersiz mi?

Şişli Gazetesi olarak gündeme getirdiğimiz skandal ihaleyle ilgili haberimizi Ak Parti Şişli Meclis Üyesi Fatma Özden Ay mecliste dile getirince Hayri İnönü’nün şaşkınlığı ihaleden habersiz olduğu izlenimini verdi.

Seçimden bir gün sonra yapılan, Şişli’ye ait olmayan, yeni inşa edilen ve Mustafa Sarıgül’ün başkanı olduğu meslek yüksekokulunun tadilat ihalesi gerçekleşmişti.

İHALE BİRÇOK YÖNDEN SIKINTILI

Bu ihale birçok yönden sıkıntı yaratıyor. Bu okul Şişli’ye ait değil. Üstelik te Mustafa Sarıgül’e ait bir okul. Bir de okul yeni inşa edildi. İhale de seçimlerden bir gün sonra. Belediye başkanı ve meclisi mazbatasını da almamış. İhale komisyon başkanı belli değil. Kimin gideceği ve kimin kalacağı dahi belli değil. Bunlara rağmen bir ihale gerçekleşiyor.

HAYRİ İNÖNÜ İHALEDEN HABERSİZ Mİ?

Gazetemizde çıkan haber üzerine Ak Parti Şişli Meclis Üyesi Fatma Özden Ay’ın bu konu hakkında sözlü önerge verirken Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün şaşkınlık belirten tepkisi üzerine böyle bir ihaleden haberinin olmadığı gözlemlendi.

EMİR SARIGÜL HAYRİ İNÖNÜ’YE ENGEL OLDU

Meclis Üyesi Ay’a bir soru sormak üzere hareketlenen Hayri İnönü’yü elleriyle durdurarak ben konudan haberdarım dercesine konuşmasına engel oldu.

AK PARTİ: ‘İHALENİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ’

Ak Parti Meclis Üyesi Fatma Özden Ay bu ihalenin takipçisi olacaklarını ifade etti.

Bu ihalenin sonucu merak konusu olurken böyle bir ihaleyi düzenleyenler hakkında gerekli işlemlerin yapılıp yapılmayacağı önümüzdeki günlerde netleşecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.