Halil Rıfat Paşa & Yavuz Sultan Selim, Karşılaşmasında Gülen taraf Halil Rıfat Paşa Oldu 3-2

Halil Rıfat Paşa & Yavuz Sultan Selim, Karşılaşmasında Gülen taraf Halil Rıfat Paşa Oldu 3-2

U-17 , 21 Grup da karşı karşıya gelen iki takımdan gülen taraf Halil Rıfat Paşa Spor Kulübü oldu.

Kağıthane Sadabat Stadında oldukça soğuk ve rüzgarlı bir havada başlayan maç tam anlamıyla kondisyon ve fizik savaşı oldu. Maçın ilk yarısı Yavuz Sultan Selim Spordan Batuhan Karakule ve Halil Rıfat Paşa Spor'dan Erkan Soylu'nun golleriyle 1-1 sonuçlansa da ikinci yarı tam taktik savaşı yaşandı.

Yavuz Sultan Selim takımı ayağa paslar ile özellikle kanatları kullanarak ataklarını sıklaştırmak istese de Halil Rırat Paşa savunması bu takların neredeyse hemen hepsini oldukça dengeli birşekilde savuşturmayı bildi.

Halil Rıfat Paşa defansta gösterdiği oyun becerisini yavaş yavaş ofsanfa taşıdığındaysa Yavuz Sultan Selim kalesinde goleri teker teker buldu.

60. dakika da Hüseyin Alabay penaltıdan takımını 2-1 öne geçirdi. yaklaşık 10 dakika sonra Ramazan Tugay Şahin takımını 3-1 öne geçirdi. Maç her ne kadar böyle neticelenecekmiş gibi dursa da Yavuz Sultan Selim'in etkili oyuncularınında Emre Can Ulaş'ın golüyle maçı 3-2'ye taşımayı bildi.

Yavus Sultan Selim attığı golün getirmiş olduğu moralle rakip kaleye yaklaşmak istese de Halil Rıfat Paşa maçın kontrolünü bırakmayarak maçı 3-2 kazanmayı bildi.

Her iki takımıda özellikle sahaya yansıttıkları centilmen tavır için tebrik ederim.





















Haber & Foto: Tevfik Tolga


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.