halide edip’te şampiyonluk  coşkusu

halide edip’te şampiyonluk coşkusu

Mücadelelelerini şampiyonlukla taçlandırarak Bölgesel Amatör Lige yükselen Halide Edip Adıvar Spor Kulübü, başarısını güzel bir geceyle kutladı.

Çağlayan “Salon Figaro” da düzenlenen geceye Halide Edip Adıvar halkı, birçok siyasi ve iş adamı katıldı. Gecenin sonunda şampiyonluğa emeği geçenlere plaket verilirken, bir konuşma yapan şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, “Bütün arzumuz bu evlatlarımızın yeşil sahalarda oynaması ve sporla iç içe olması. Halide Edip inşallah bundan sonra maçlarını Mecidiyeköy de bitmek üzere olan stadımızda oynayacak. Halide Edip BAL Ligi’ne çıktı ve bununla ilgili belediyemizin koyduğu bir ödül var, Bu da 80 bin liradır. 80 bin liralık ödülü 4 taksitte vereceğiz” dedi.

Geceye katılan Haliç Üniversitesi Mütevelli heyeti Başkanı Mansur Topçuoğlu da, “Arkadaşlar biliyorsunuz bizim 3 kampüsümüz Şişli’de. 1 hastanemiz de yakında mahallenizde açılacak. Bu gün size destek vermek adına buradayım. Sedat Başkanımızla konuştum bazı altyapı sorunları varmış bunları çözeceğiz inşallah. Asıl önemli olan bu kulübü arkasına Haliç üniversitesini de alarak Süper Lig hedefine ulaştırmak. Hayal etmek başarmanın yarısıdır. Arkadaşlar ve bu çok zor bir iş değil. 4-5 yıl sonra bu takımın Süper Lig’de olması çok normal, inşallah bunu başaracağız” diye konuştu.

Halide Edip Adıvar Spor Kulübü Başkanı Sedat Cengiz ise, “Öncelikle Mansur Topçuoğlu ise şunları söyledi: “Başkanıma bizimle aynı pencereden baktığı için teşekkür ediyorum. Biz bu işe başlarken hedefimiz hep Süper Lig’di. İnsanlar hayalleriyle yaşar. Biz de böyle bir hayal kurduk ve bu hayali gerçekleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu geceye katılan herkese ,özellikle Mansur Başkanıma çok teşekkür ediyorum.”


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.