Halide Edip taraftarlarından Emir Sarıgül’e protesto

Halide Edip taraftarlarından Emir Sarıgül’e protesto

Şişli Belediye Başkan Vekili Emir Sarıgül’e Şişlililerden tepkiler artmaya başladı. Emir Sarıgül’e bu seferki tepki de, meclis kararı ile hakları olan ve verdiği sözleri tutmadığı için Halide Edip Adıvar Spor taraftarlarından geldi.

Şişli Belediye Meclisi; Şişli’de başarılı olan spor kulüplerine teşvik primi verme kararı almıştı. Halide Edip Adıvar Spor Kulübü de geçtiğimiz sezon üçüncü lige çıkan İstanbul’da iki takımdan biri olarak büyük bir başarı kazanmıştı. Bu başarı ile de Şişli Belediyesi’nden teşvik primi almaya hak kazanmış ve Emir Sarıgül’den de sponsor bulma sözü almıştı.

EMİR SARIGÜL HAYRİ İNÖNÜ’YÜ HEDEF GÖSTERİYORDU

Önümüzdeki günlerde sezon açılışı yapacak olan Halide Edip Adıvar Spor Kulübü’ne verilen sözlerin ve hakları olan alacakların ödenmemesinden dolayı ciddi sıkıntılar yaşamaktaydı. Kulüp yöneticileri ile sürekli görüşme halinde olan Emir Sarıgül’den sonuç alınamayınca gerginliklerin sinyalleri gelmeye başlamıştı. Emir Sarıgül ödemenin yapılmamasının arkasında Hayri İnönü başkanın olduğunu ifade ediyordu.

Bu durum üzerinde Halide Edip Adıvar taraftarları kalabalık bir ekip halinde Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve Emir Sarıgül’ün birlikte katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

HAYRİ İNÖNÜ TARAFTARLARIN ÖNÜNDE

EMİR SARIGÜL’E ÖDEME TALİMATI VERDİ

Bu toplantıda kulüp başkanı Sedat Cengiz; hakları olan teşvik primlerinin ve verilen sözlerin neden tutulmadığını sorunca, Hayri İnönü’nün bu durumdan haberi olamadığı anlaşıldı. Hayri İnönü Emir Sarıgül’e dönüp bu ödeme neden yapılmadı diyerek sordu ve derhal ödemenin yapılması talimatını verdi.

OLAYLARIN ARKASINDAN EMİR SARIGÜL ÇIKTI

Tüm bu gelişmelere rağmen Halide Edip Adıvar Spor Kulübü hala ödemelerini alamamanın ve verilen sponsor bulma sözünün de bir türlü tutulmamasının arkasında Emir Sarıgül’ün olduğu anlaşıldı. Bunu anlayan taraftarlar da kendilerini kandıran Emir Sarıgül’ü Şişli Belediye binası önünde kalabalık bir taraftar gurubu ile protesto etti.

EMİR SARIGÜL’ÜN VERDİĞİ SÖZÜ TUTMASI BEKLENİYOR

Taraftar gurubundan iki kişi ile görüşme yapan bir belediye başkan danışmanı problemin çözüleceği sözünü vererek taraftarların dağılmasını sağladı. Başkan danışmanı sonraki görüşmede ise konu ile ilgili çalışmalar yaptıklarını belirterek Halide Edip Adıvar taraftarlarından zaman istediği ifade edildi. Taraftarlar Şişli Belediye Başkan Vekili Emir Sarıgül’den verdiği sözü tutması bekleniyor.


















HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.