Halide Edip Adıvar 2 puan kaybetti

Halide Edip Adıvar 2 puan kaybetti

TFF Spor Toto 3.Ligde ilk iki maçını kazanan Sivas Dört Eylül Belediyespor’u konuk eden Halide Edip Adıvar, galibiyeti kaçıran taraf oldu.

TFF Spor Toto 3.Ligde ilk iki maçını kazanan Sivas Dört Eylül Belediyespor’u konuk eden Halide Edip Adıvar, galibiyeti kaçıran taraf oldu.

Vefa Stadında oynanan maçta, Halide Edip Adıvarsporlu taraftarlar, kendilerine yardım sözü verip bu sözleri tutmayan Şişli Belediyesini 90 dakika boyunca protesto ettiler.

Şişli’ye bağlı küçük bir mahalle olan Halide Edip Adıvar’ın takımı geçen sezon büyük bir başarıya imza atarak 3. Lig’e yükselmişti. Kırmızı-beyazlı ekibin taraftarları (bu maçta mavi forma giydiler) 26 gündür Şişli Belediye binası önünde, bayraklar, pankartlar ve tezahüratlarla bir eylem sürdürüyor ve bu eyleme mahalle halkı da yoğun destek veriyordu.

Sivas Dört Eylül Belediyespor ile oynanan maçta Adıvar Cadde taraftar grubu 90 dakika boyunca hiç susmadan hem takımlarına destek verdiler, hem de kendilerine destek vermeyen Şişli Belediyesine tepkilerini gösterdiler.

Bu protestolar altında başlayan maçın ilk devresinde konuk ekip Sivas Dört Eylül Belediyespor daha etkili bir futbol sergilese de başarılı Halide Edip Adıvar savunmasını geçemediler.

Sivas temsilcisinin 36 ve 42.dakikalarda penaltı beklediği iki pozisyonda ise Hakem Doğan Altun iki doğru kararla oyunu devam ettirdi.

Maçın ikinci devresinde ise ev sahibi ekibin baskılı futbolu vardı. Tayfun Çakal, Uğur Öten ve Okan Akgül ile gol pozisyonlarına giren Zeki Ersoy’un ekibi aradığı golü bulamadı. 75.dakikada ise günün başarılı isimlerinden Uğur Öten’in şutu direkten oyun alanına geri döndü.

82.dakika konuk ekip başarılı savunmacısı Semih Kahraman’ın ikinci sarı karttan dolayı ihracı sebebiyle 10 kişi kaldı. Son dakikaları heyecan içerisinde geçen maçta tarafların gol çabaları sonuç vermedi 90 dakika 0-0 sona erdi. Bu sonuçla Halide Edip Adıvar puanını 4’e çıkartırken, Sivas Dört Eylül Belediyespor ise 7 puana yükseldi.

STAT: Vefa
HAKEMLER: Doğan Altun, Levent Çakır, Murat Taşçıkar
SAHA KOMİSERİ: Turgut Arık
HALİDE EDİP ADIVAR: İlyas Burak, Burak Işıkay, Batukan, Celalettin, Alper, Uğur Öten, Nazif (Ömer Furkan), Tayfun (Hamit), Okan (Ozan), Ömer Faruk, Uğur Uygun
YEDEKLER: Muhammet Emin, Bülent, Doğukan, Ayhan Atalay,
TEKNİK SORUMLU: Zeki Ersoy
SİVAS DÖRT EYLÜL BELEDİYESPOR: Serkan, Semih, Hakan, Sami, Volkan, Taner, Ali, Seyid Ahmet, Gökhan (Ahmet Sefa), Mustafa (Ozan), Ömer (Haydar)
YEDEKLER: Murat, Ziya, Tufan, Yakup
TEKNİK SORUMLU: Ömer Ataş
SARI KARTLAR: Celalettin/Ozan, Ömer
KIRMIZI KART: Semih Kahraman

























Haber-Foto : Ali Kemal Demir
kaynak : yerelfutbol.org


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.