Hain eller er geç kırılacak

Hain eller er geç kırılacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da evinin önünde kendini karşılayan kalabalığa seslendi. Erdoğan, 'Polis ve askerimize uzanan elleri er geç kıracağız' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''İnşallah askerimiz, polisimiz, devletimiz, milletimizle el ele terörün üstesinden geleceğiz. Bu hain elleri evelallah er veya geç kıracağız'' dedi.

Erdoğan, İstanbul'a geldikten sonra Üsküdar'daki konutunun önünde, kendisini sloganlar ve sevgi gösterileriyle karşılayan yaklaşık 150 kişilik gruba hitap etti. Şırnak'ta 3 askerin şehit olduğu terörist saldırıya işaret eden Başbakan Erdoğan, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diledi.

Erdoğan, ''İnşallah askerimiz, polisimiz, devletimiz, milletimizle el ele terörün üstesinden geleceğiz. Bu hain elleri evelallah er veya geç kıracağız'' diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, 22 Temmuz'daki genel seçimlerde İstanbul'un birinci, ikinci ve üçüncü seçim bölgelerinde Türkiye'ye örnek olacak sayıda milletvekili çıkaracaklarını ifade ederek, ''Bildiğiniz gibi dün Amasya'da, bugün Burdur'daydık. Durmadan çalışacağız, yola devam edeceğiz'' şeklinde konuştu.

Başbakan Erdoğan'a sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlar, ''Efsane başkan, karizmatik başbakan'', ''Üsküdar seninle gurur duyuyor'', ''Türkiye seninle gurur duyuyor'', ''Yılma, yorulma, millet arkanda'', ''Türkiye seninle yeniden doğdu'' ve ''Kıskananlar çatlasın'' şeklinde sloganlar attılar, ''Beraber yürüdük biz bu yollarda'' şarkısını söylediler. Bu arada, AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatının, Başbakan Erdoğan'ın konutunun önüne, ''Sayın Genel Başkanımız, Başbakanımız, seçim bölgenize hoş geldiniz'' yazılı pankart astığı görüldü.

AA




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.