Güzeller güzeli Merve Özbey evlilik için bakın neler söyledi!

Güzeller güzeli Merve Özbey evlilik için bakın neler söyledi!

Yaşadığı çıkış ile magazin gündemine gelen güzel popçu Merve Özbey evleniyor. Evlenecek olan güzel popçu Merve Özbey çok yakında nikah masasına oturacak. Peki güzel popçu Merve Özbey kiminle evlenecek. Merve Özbey'in kalbini çalan o kişi için neler dedi.

Son günlerde yaşadığı çıkış ile magazin gündemine gelen güzel popçu Merve Özbey evleniyor. Evlenecek olan güzel popçu Merve Özbey çok yakında nikah masasına oturacak. Peki güzel popçu Merve Özbey kiminle evlenecek. İşte Merve Özbey'in kalbini çalan o kişi..

"Yaş Hikayesi" şarkısında geçen "Vurur yüze ifadesi, bulur seni bitanesi" mısrası sosyal medyada patlama yapınca en çok konuşulan isimler arasına giren Özbey, Emre Saygı'nın sunduğu "Hadi Be" programına konuk oldu. Kendisi ile ilgili merak edilenleri anlatan ünlü sanatçı, Emre Saygı'nın sorularını yanıtladı. NİKAH MASASINA OTURACAK Bir erkek arkadaşının olduğunu söyleyen Merve Özbey, evlilik teklifi aldığını ve yakın bir zamanda nikah masasına oturacağını açıkladı. Ünlü sanatçı nasıl bir evlilik teklifi aldığınıysa sır gibi sakladı.

MERVE ÖZBEY KİMDİR?

Merve Özbey (d. 17 Temmuz 1988, İstanbul)[kaynak belirtilmeli],Aslen Erzurumludur Türk pop müziği sanatçısı,Trio Chios grubunun eski vokalistlerindendir. Erdem Kınay ile olan düetiyle oldukça fazla tanınmıştı. Bugüne kadar 1 albüm çıkarmıştır. Albümlerinde adından oldukça çok söz ettirmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.