Güzel şarkıcı Demet Akalın'nın 8 kiloluk sahne kıyafeti

Güzel şarkıcı Demet Akalın'nın 8 kiloluk sahne kıyafeti

Güzel şarkıcı Demet Akalın'ın 8 kiloluk elbisesi sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Dans performansıyla göz dolduran Demet Akalın'ın pırlanta albümündeki yeni şarkılarını hayranlarıyla paylaştı. İşte Demet Akalın'ın o kıyafeti?

Demet Akalın, çok konuşulam "Pırlanta" adlı albümünün ilk İstanbul konserini Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdi. Demet Akalın, geleneksel hale gelen Bostancı Gösteri Merkezi konserinde sirk konseptiyle dekore edilen sahneye yukarıdan giriş yaptı. Gece boyunca Pırlanta albümünde yer alan şarkıların yanı sıra eski parçalarını da seslendiren Demet Akalın, sahne açılışını Çalkala şarkısı ile yaptı.Sirk konseptli sahne şovuyla kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz bir akşam yaşatan Demet Akalın, şarkıcı Berkay'ı sahneye davet etti ve Pırlanta albümünde düet yaptıkları "Beş Yıl"şarkısını bir kez de Berkay ile birlikte sahnede söyledi. Aynı gün doğum günü olan Tarkan'ı da sitemkar bir şekilde kutlayan Demet Akalın, "Tarkan bizim çoluğumuz çocuğumuz olduğunda aramasın, ama ben onun doğum gününü kutlayayım! Çocuk demişken, Tarkan'a da öneririm, çok farklı bir duygu. Ben bile evlendim. Tarkan'ı da evlendiririz inşallah." dedi.

Konser boyunca değiştirdiği kostümleriyle de dikkat çeken Demet Akalın'ın en çok konuşulan kıyafeti ise Modacı Barış Avcı ve Bener Hamamcı tarafından hazırlanan kostüm oldu. Başarılı sanatçı, 8 kiloluk elbisesiyle gerçekleştirdiği dans performansıyla da bol bol alkış aldı. Sahneye dev bir pırlanta üzerinde şarkı söyleyerek çıkan Demet Akalın'ın kırmızı tüyler ve kristal taşlarlarla işlenmiş kostümünde 5 bin inci ve 5 bin kristal taş kullanıldığı öğrenildi.

DEMET AKALIN KİMDİR?

1972 doğumlu olan Demet Akalın, ilk ve lise öğrenimini Gölcük'te tamamlamıştır. Annesinin desteği ile mankenlik kursuna başlayan güzel yıldız, 1996-2004 yılları sevilen albümler çıkarmıştır. Kısa sürede müzik dünyasının çok konuşulan isimlerinden olan Demet Akalın, 2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü almıştır. 2006 yılında Kusursuz 19 albümüyle ciddi bir kitleye ulaşan Demet Akalın, aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödüllerinde "Afedersin" ile "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ve "Yılın Şarkısı" ödüllerinin sahibi olmuştur. Türkçe Top 20 listesinde "Afedersin" ile 7 hafta ve albümün ikinci teklisi "Herkes Hak Ettiği Gibi Yaşıyor" ile de 1 hafta olmak üzere, 2006 yılının en uzun süre zirvede yer alan sanatçısı olmuştur. 2013'te Türkiye Müzik Ödülleri'nde Türkan şarkısıyla "En İyi Şarkı" ödülünü almaya hak kazanan Demet Akalın, 23 Nisan 2012'de Okan Kurt ile 3. evliliğini yapan Demet Akalın, 2014 yılında Hira adında bir kız çocuğu doğurmuştur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.