Güngören Amatör Spor Kulüpler Birliği karıştı!

Güngören Amatör Spor Kulüpler Birliği karıştı!

İstanbul’da, Güngören Amatör Spor Kulüpler Birliği’ndeki karışıklık ve tartışma büyüyerek mahkemeye taşındı.

Güngören Amatör Spor Kulüpler Birliği’nde 12 takım bulunuyor. Bu takımların içerisinde 7 takım, birliğin olağan üstü genel kurul olması için imza topladı.

Birlik toplanan imzalara rağmen genel kurul kararı almayınca, konu mahkemeye taşındı. Mahkeme Temmuz Ayı’na duruşma günü verdi.  

GÜNGÖREN’DE TARTIŞMAYA BELEDİYE DE DAHİL OLDU

Güngören Kulüpler Birliği’ndeki tartışmaya Güngören Belediyesi de dahil oldu. İddiaya göre, birlik başkanı genel kurul kararı isteyen 7 kulübe verdiği desteği kestiği ifade ediliyor.

Belediye yetkililerinin yaptığı açıklamada, Kulüpler Birliği’nden gelen talep doğrultusunda bu uygulamaya gidildiği öne sürüldü.

KULÜPLER AÇIKLAMA YAPTI

Güngörenspor, Altınovaspor, Güneştepespor, Şehzadebaşıspor, Haznedarspor, Tozkoparan Birlikspor ve İstanbul Gençlergücü kulüpleri de ortak bir açıklama yaptı.

Güngören Kulüpler Birliği’nde olağanüstü genel kurul yapılması için yeter sayının çok üstünde imza toplamamızın üstünden yaklaşık 1 ay geçmesine karşın halen Güngören Kulüpler Birliği Başkanı Atilla Kırali genel kurul kararı almamıştır.

“İMZALARIN SAHTE OLDUĞU GEREKÇE GÖSTERİLMİŞ”

Genel kurul kararı alınmamasına gerekçe olarak imzaların sahte oluşu gerekçe göstermiştir.

Bu konuyla ilgili bizler notere giderek gerekli işlemleri yapacağız. Göngören Belediyesi’nin de bu tartışmaya dahil edilerek bizlere desteklerin kesildiğini öğrendik.

Belediye yetkilileri ile yaptığımız görüşmede, bunun nedeninin kulüpler birliğinin isteği doğrultusunda yapıldığını öğrendik. Demokratik hakkımızın peşindeyken maruz kaldığımız bu uygulamayı kınıyoruz.

“BELEDİYE BAŞKANI İLE GÖRÜŞECEĞİZ”

Sözde, kulüplere destek olması beklenen atamayla gelen ama hiçbir katkı sağlamayan koltuk sevdası olan başkan, kulüplere destek olmak yerine köstek olmayı tercih etmektedir. Bu konuyu da en kısa zamanda, olaydan muhtemelen haberi olmayan Sayın Belediye Başkanımız ile görüşeceğiz.

“MUHAKKAK GENEL KURULA GİDECEĞİZ”

Bu sürecin sonunda Güngören Kulüpler Birliği muhakkak ki genel kurula gidecektir. 7 kulüp olarak bundan sonra kesinlikle Güngören’de kulüplere katkı vermeyen bir yönetim gelmesine izin vermeyeceğiz.

Güngören Kulüpler Birliği Başkanlığı’nı yürütemeyen ve kulüpleri idare edemeyen, Güngören Amatör Spor Kulüplerini ikiye bölen başkan ve yönetim istemiyoruz.

Güngören de bulunan bir kulüpte başkanlık ya da yöneticilik görevi olmayan, göstermelik Güneştepe Spor’da yönetici olarak gözüken, başkanlığın ne anlama geldiğini bilmeyen, hep ikinci planda kalan, bir karar alamayan, yanındaki şarlatanlara kukla olan şahısla yola devam etmeyeceğimizin bilinmesini istiyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.