Gullit, İspanya'nın kupayı kazanabileceği konusunda ısrarcı

Gullit, İspanya'nın kupayı kazanabileceği konusunda ısrarcı

"İyi oynuyorlar, iyi oyuncuları var. Şu anda belirli bir forvetleri yok, o eksik. Forvetleri var ama onlar kadar iyi değiller."

 

"İyi oynuyorlar, iyi oyuncuları var. Şu anda belirli bir forvetleri yok, o eksik. Forvetleri var ama onlar kadar iyi değiller." olmalı. Ancak İspanya'nın Dünya Kupası'nı kazanma şansı yüksek bir takım olduğunu düşünüyorum." Wenger: "Umarım Mbappe ve Harry Kane kazanır ilk üçe girmek. Mbappe dört yıl önce gol kralıydı ve şimdi dört yıllık bir deneyime sahip. Hala çok genç. Sağlam bir takımda oynuyor. Harry Kane'i de. Bence  ilk üçte iki içinde olabilir. " Kaka: "Bence Mbappé Dünya Kupası'nda en çok gol atan oyuncu olabilir. Mbappe'yi seviyorum, bu yüzden en çok gol atan oyuncu olabileceğini düşünüyorum. Tabii ki Brezilya'yı destekleyeceğimi söyledim. Sanırım favorim Brezilya. Neymar'ın Dünya Kupası'na damgasını vuracağını umuyor ve bekliyorum. Ama bence Fransa takımının çok iyi seviyesi, Mbappé'nin gol kralı olması için harika bir fırsat yarattı. " Terry: "Harry Kane hakkında konuşmak istiyorum. Çünkü Harry gol atarsa ​​İngiltere iyi pasgol durumda demektir. Harry Kane'in gruba bakarak söylediği gibi, saygısızlık etmeden, "Devam etmeliyiz". 'Burada goller atmalı ve iyi bir başlangıç ​​yapmalıyım' diye düşündüğünüzü biliyorum. Bu ona meydan okuyabilir ve bence bu  onun son Dünya Kupası  olabilir. Bu nedenle, ekibini grubun dışına ve daha yüksek bir yere fırlatmak isteyecektir. Bu yüzden onu tebrik ediyorum ve edecek. "

Gullit: "Bence Neymar öne çıkmak istiyor. Bence sadece ne kadar iyi olduğunu göstermek istiyor. İsa, Arsenal'de çok iyi bir sezon geçirdi. Gol kralı olabileceklerini düşündüğüm oyuncular. A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Çek Cumhuriyeti ile Gaziantep'te pasgol giriş karşılaşacak A Milli Futbol Takımı,  19 Kasım Cumartesi günü özel bir maçta Çek Cumhuriyeti ile karşı karşıya gelecek. Gaziantep Kalyon Stadı'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. İskoç FA hakemi William Colum görev yapacak. Bu karşılaşmada yardımcı hakemleri David McGeachie ve Francis Connor, dördüncü hakemi ise Halil Umut Meler görevlendirecek. Maç TRT Spor'dan yayınlanacak. Arnavutluk'un ev sahipliğinde Yıldızlar ve Ay, 25 Nisan 2001'de Gaziantep'te özel bir maçta 21'den sonra Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.