GSM indirimi aynen korunacak

GSM indirimi aynen korunacak

Şehir içi görüşme bedelini artırırken, şehirler arasını ucuzlatan tarifesi yargıdan dönen Türk Telekom, yeniden hazırladığı ücretleri Telekomünikasyon Kurumu'na (TK) sundu

Edinilen bilgiye göre, onaya sunulan yeni tarifelerde şehirler arası, milletler arası ve sabit hatlardan GSM aramalarında daha önce yüzde 55-60 oranında yapılan indirimler aynen korunuyor. Şehir içi konuşmalarda ise yüzde 16'lık indirime gidiliyor.

Yeni tarifeleri hazırladıklarını ve TK'ya ilettiklerini açıklayan Türk Telekom İcra ve Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany, onay sürecinin temmuz ayı içinde tamamlanmasını ümit ettiklerini kaydetti. Doany, tarifelerle ilgili Danıştay'ın vermiş olduğu yürütmeyi durdurma kararında belirtilen gerekçeler, Tüketiciler Birliği'nin değerlendirmeleri ve müşterilerine olan duyarlılıkları çerçevesinde daha uygun şartlar sağlayan yeni tarifeleri hazırladıklarını söyledi.

Telekom'un yönetim kurulu başkanı, "Yeni tarifeleri Telekomünikasyon Kurumu'nun değerlendirme ve onayına sunduk. Onay sürecinin temmuz ayı içinde tamamlanmasını ümit etmekteyiz. Onaya sunulan yeni tarifelerle ilgili daha fazla bilgi ve herhangi bir detay vermemiz mümkün değil." dedi.



Zaman


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.