Göz Kapağı Estetiği Hangi Durumlarda Yapılır?

Göz Kapağı Estetiği Hangi Durumlarda Yapılır?

Göz Kapağı Estetiği Hangi Durumlarda Yapılır?

 

Göz kapağı estetik işlemleri birçok nedene bağlı olarak uygulanmaktadır. Yaşlanma belirtilerinin en sık görüldüğü yer olmasından ve göz çevresindeki kırışıklık, göz kapağı düşüklüğü gibi etkenlerin oluşması halinde ihtiyaç duyulan estetik bir uygulamadır. DR. Berkant Bozdağ tarafından uygunluğu belirlenen hastalarda en doğru estetik yöntemler uygulanarak kısa sürede istenen başarılar elde edilebilir.

Göz Kapağı Yaşlanma Belirtileri Nelerdir?

Yaşlanma belirtileri genel olarak en sık göz kapakları ve göz çevresinde görülür. En sık görülen belirtiler ise genellikle kırışıklık, kaz ayakları, göz kapağı düşüklüğüdür. Yaşlanma belirtilerini yok edebilecek göz kapağı estetik uygulamaları göz ve çevresinde de başarılı sonuçlar alınmasına fayda sağlayarak kişilerin kaybolan öz güvenlerini tekrar geri kazanmalarına yardımcı olur.

Göz Kapağı Estetiği Yöntemleri Nelerdir?

Göz kapağına yapılan estetik müdahalelerde üst ve alt göz kapağı operasyonları olarak iki farklı yöntem kullanılır. Yöntemler sorunların giderilmesi adına farklılık gösterirken muayene olunarak en doğru yöntemin belirlenmesi önem taşır. DR. Berkant Bozdağ başarılı sonuçları doğru yöntemlerin kullanılmasıyla olacağı görüşünü savunarak tüm yaşlanma belirtilerini yok edebilmek için en doğru estetik uygulamayı hastalarına sunar.

Göz Kapağı Estetiği Öncesi Sonrası Bilinmesi Gerekenler

Göz kapağı estetik işlemlerinde genellikle öncesinde muayene dışında herhangi bir ön hazırlığa ihtiyaç duyulmaz. İşlemlerden sonra ise kozmetik ürün kullanılmadan sadece güneş koruyucu sürülmesi önerilir. Kabuklanmaların düşmesi beklenerek kısa sürede iyileşme imkanı mevcuttur.

Göz Kapağı Estetiği Fiyatları 2021

Hekimin uzmanlık alanı, merkez ve kullanılan tekniklerde maliyetlerin değişmesine neden olacağından iyi araştırma yapılması önem taşır. Göz kapağı estetiği fiyatları kişilere özel plan yapılmasından dolayı farklılık gösterir. Bu durumun en önemli nedenleri arasında hastanın durumu ve hangi işlemlerin yapılacağıdır. DR. Berkant Bozdağ muayene sonrasında hastaları detaylı bilgilendirerek en uygun maliyetli işlemleri sunar.

No Touch Lazer Nedir?

Gözde meydana gelen sağlık problemlerinin cerrahi bir müdahale ya da bir temas olmadan lazer tekniği kullanılarak giderilmesine no touch lazer denir. Miyop, hipermetrop ve astigmat tedavilerinde DR. Berkant Bozdağ lazer teknolojisini temasa ihtiyaç duyulmadan kolaylıkla giderebilir.

No Touch Tekniği Nasıl Uygulanır?

Göz tedavisinde kullanılan no touch lazer işlemleri için göz damlası kullanılarak süreç başlar ve hasta herhangi bir acı hissetmez. Hasta lazer cihazından çıkan yeşil ışığa bakar ve bu süreç 1 dakika gibi kısa bir sürede tamamlanır. Tek ya da iki göz aynı anda tedavi edilebilir. İki göz ya da bir göz için no touch lazer fiyatları farklılık göstereceğinden işlem öncesinde detaylı bilgi alınması önem taşır.

No Touch Lazer Yöntemi Hangi Hastalara Uygulanabilir?

Göz yapısı uygun olan her hastaya no touch lazer teknolojisi uygulanabilir. Göz sorunlarından olan miyop, astigmat ve hipermetrop rahatsızlıklarına sahip olan her birey için uygun olan bir tedavi yöntemidir. DR. Berkant Bozdağ bu alanda başarılı sonuçlara imza atarken aynı zamanda tedavi yöntemlerini en doğru şekilde kullanarak hasta memnuniyeti kazanır.

Akıllı Lensin Yararları ve Avantajları Nelerdir?

Hem uzağa hem de yakına odaklanma imkanı sunan akıllı lenslerin birçok faydası bulunmakla birlikte deforme olan lenslerin yerini alabilecek kapasitededir. Hasta uygulama sonrasında hemen gündelik yaşamına dönebilir.

Göz İçi Akıllı Lens Kimlere Uygulanır?

Akıllı lensler 40 yaş üstü göz problemi yaşayan ve gözlük kullanmak istemeyen herkese uygulanabilir.

Akıllı Lens Fiyatları

Lenslerin türü ve sorun giderici özelliklerine bakılarak akıllı lens fiyatları değişiklik gösterir. DR. Berkant Bozdağ tarafından en uygun olan akıllı lensler hastalara sunularak hastaların memnuniyetleri kazanılır. En uygun maliyetlerle gözlük kullanımına son vermek mümkündür.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.