Göçmen Kaçakçıları Gözaltına Alındı…

Göçmen Kaçakçıları Gözaltına Alındı…

Yakalanan şüpheliler örgütlü olarak göçmen kaçakçılığı yapmak, silahlı yağma, gasp suçundan 1 Ağustos Çarşamba günü adliyeye sevk edildiler.

ORKUN TÜRE BODRUM'DAN BİLDİRİYOR...

Muğla Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şube müdürlüğü ve Bodrum KOM amirliğince, sınır aşan suçlar sınıfına giren Göçmen Kaçakçılığı suçu ile mücadeleye yönelik olarak Bodrum’da yapılan çalışmalarda, liderliğini Ş.K. isimli şahısın yapmış olduğu örgütün yasadışı yollardan yurt dışına yabancı uyruklu şahısları kaçırdıkları suçu ile örgütün çökertilmesine yönelik olarak yapılan projeli çalışmalarda insan tacirlerinin bir grup Afganistan uyruklu şahsı, yasadışı yollardan yurtdışına  götürmek amacıyla Bodrum açıklarında bulunan Karada ya götürerek, yanlarında bulunan yaklaşık 3.000 dolar civarında parayı silahla gasp ettikleri ve Afganistan uyruklu şahısları kaderlerine terk ettikleri belirtildi.

Bodrum’da faaliyet gösteren örgütün çökertilmesi amacı ile kaçakçılık ve Organize suçlarla mücadele şube müdürlüğü, Bodrum kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele grup amirliğince düzenlenen (Hedef K) isimli operasyonlar neticesinde Ş.K.,Ş.T.,M.K.,H.A.,T.U.,Y.G. ve H.D. olmak üzere toplam 7 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığı belirtilirken, bu şahıslardan H.D. isimli şahsın S.Ş. sahte kimliğini kullandığı ve adam öldürmek suçundan da arandığının tespit edildiği açıklandı.

Yakalanan şüpheliler örgütlü olarak göçmen kaçakçılığı yapmak, silahlı yağma, gasp suçundan 1 Ağustos Çarşamba günü adliyeye sevk edildiler.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.