"Gençlerin düşünce ve önerilerine önem veriyoruz"

"Gençlerin düşünce ve önerilerine önem veriyoruz"

Gençlik Kolları Başkanlığı görevini sıfırdan aldığını ifade eden AK Parti Şişli Gençlik Kolları Başkanı Enes Sarı, mahalle teşkilatlarında ve ilçe bazında gençlik adına henüz başlanan bir çalışma olmadığını, ilk etapta teşkilatlanma adına çalışmalar yaptı

AKP İstanbul İl Başkanlığı tarafından başlatılan, Genç Kürsü 2023 ile geleceğin Türkiyesiyle ilgili fikirler aldıklarını belirten Sarı, “Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 Türkiyesine dair gençlerimizin hedeflerini ve düşüncelerini almak amacıyla AKP İl Başkanlığı tarafından başlatılan, 2023 Genç Kürsü kapsamında, tüm mahallelerimizde programlar gerçekleştiriyoruz. Programın ilçe finalini 28 mahallemizin katılımı ile 10 Nisan’da, Mecidiyeköy Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceğiz” diye açıklama yaptı.

Gençlerin düşüncelerine ve önerilerine önem verdiklerinin altını çizen Enes Sarı, “Aralık ayından itibaren il gençlik kollarımız ile beraber tüm ilçe gençlik kollarının katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Genç Akademi İstanbul programı başladı. Ayda 4 kez olmak üzere toplam 16 programdan oluşan Genç Akademi İstanbul kapsamında, gençlerimizi, her biri alanında tanınmış olan akademisyen, gazeteci ve düşünürler ile biraraya getirdik” şeklinde konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.