Galatasaray’da Yeni Sezon Formaları!

Galatasaray’da Yeni Sezon Formaları!

Galatasaray’da Yeni Sezon Formaları!

Galatasaray’da Yeni Sezon Formaları!

Galatasaray yeni sezon formalarını tanıttı. Bu beklenen tanıtımı yaparken de oldukça iyi bir video kullandı. Ortaya çıkan video içerisinde tanıtımını yaptığı formalarsa, iç saha, deplasman, alternatif formalar şeklindeydi. Galatasaray formalarının tanıtımının yapıldığı videoda ise futbolcular arasından belirli isimler de yer almıştı. Oldukça renkli görüntülerin ortaya çıktığı ve Galatasaray ruhunun canlı kanlı bir şekilde yansıtıldığı video içerisinde üç futbolcu yer alıyordu.

Arda Turan, Mohammed ve Oğulcan, yapılan videolu tanıtım yeni sezon formalarını giyenler içerisindeydi ve video içerisinde sadece yeni sezon formalarına değil aynı şekilde hissedilen takım ruhuna da vurgu oldukça yüksekti. Taraftarları mutlu eden bu yenilik içerisinde, ayrıca siyah forma nedeniyle Kadıköy içerisinde kazanılan şampiyonluğa da büyük bir mesaj verilmişti. tipobet365bonus.com

Galatasaray’da Yeni Formaların Tanıtımı!

Kupa ile karanlıkları aydınlattıklarına değindikleri tanıtım videosu içerisinde yeni formalarını tanıtan Galatasaray, gerçekten de bu sezon içerisinde oldukça iyi çalışmalara imza attı. Formaların düzenleri ve farklı çalışmalar, oldukça ilgi çekici bir düzen içerisindeydi. Ayrıca Futbolcuların yeni sezon formaları ile çekindikleri fotoğraflar da sosyal medya uygulamaları ve internet siteleri üzerinden kısa süre içerisinde yayımlanmaya da başladı.

Sarı kırmızılı takım, yeni formalarının gücüne inanarak bu sezon içerisinde de güçlü bir şekilde sahalarda olacağa benziyor. Yayımladıkları videoda da enerjilerinin yüksekliğini net bir şekilde göstermiş, bunu anlatmış oldular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.