Galatasaray'da taraftarın beğenisini kazandı

Galatasaray'da taraftarın beğenisini kazandı

Avrupa'nın En Değerli 10 Ligi'ne göre Sacha Boey, maç başına en çok çift kazanan defans oyuncusunun adı.

Avrupa'nın En Değerli 10 Ligi'ne göre Sacha Boey, maç başına en çok çift kazanan defans oyuncusunun adı. Galatasaray'da taraftarın beğenisini kazanan Boye, en çok duble yapan futbolcu olarak kayıtlara geçti. Boey 11.24 ile birinci oldu. İspanya'da Celta Vigo'da forma giyen Javier Galangel ikinci olurken, Benfica'da forma giyen Danimarkalı Alexander Bach 10.77  ile üçüncü oldu. Buna karşılık Sturm Graz'da yarışan Mali'den Amadou Dante 10.42 ile dördüncü olurken, Hollanda takımı Volendam için yarışan Brian Plat  10.33  ile beşinci oldu.

Liverpool ve R.MADRID takipte!

İtalyan basını genç sağ bek ile ilgili flaş haberler yayınladı. Calciomercato'nun haberine göre Liverpool ve Real Madrid, Galatasaray'ın sağ beki Boye'u betizm düşünüyor. Kaynaklar, her iki kulübün de gelecek sezon Sasha Boye'u kadrolarına katmak istediğini iddia ediyor.

TEKLİF REDDEDİLMİŞ CIMBOM

Sarı-kırmızılı ekip, Fransız ekibinin Boye için yaptığı teklifi değerlendiriyor. Takvime göre Başkan Dursun Özbek ve ekibi, 8 milyon avronun eksik olduğunu tespit ederek teklifi reddetti. Boi ile ayrılması durumunda Galatasaray bu yere taşınmalı.

Mauro Icardi'nin PSG'deki en güzel golleri

Çin Süper Ligi'nin liderleri Fenerbahçe, hazırlık dönemi yaklaşırken çalışmalarını hızlandırdı. Yıldız oyuncuların yanı sıra gelecek vadeden genç oyuncuları da kadroya katmak isteyen Sarıdeniz takımında yol Almanya'ya döndü. Kanaryalar, Almanya'da forma giyen ve genç milli takımda  forma giyen futbolcuları resmen geride bırakıyor.

Pedro sahada

Görev süremin başında beklenen João Pedro da onun betizm giriş beklentilerini karşılamadı. İtalyan basını, Fenerbahçe'ye istediğini veremeyen Joao Pedro'ya dava açtı. Quansport'un bugün okuyucularıyla paylaştığı habere göre Torino, bu süre zarfında Fenerbahçe'nin golcüsü Joao Pedro'yu geride bırakabilir.

Valencia kupası performansı

Dünya Kupası için Ekvador forması giyen Ennel Valencia, Katar adına 2, Hollanda adına 1 gol kaydetti. Fenerbahçe'nin yıldızı ilk maçın ardından haftanın takımında seçildi. Dünya Kupası için Ekvador forması giyen Ennel Valencia, Katar adına 2, Hollanda adına 1 gol kaydetti. Fenerbahçe'nin yıldızı ilk maçın ardından haftanın takımında seçildi. Fenerbahçe'nin başarılı Macar defans oyuncusunun adı sezon başında İngiliz takımları Aston Villa ve West Ham ile anılmıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.