Galatasaray'da orta sahaya bir takviye daha

Galatasaray'da orta sahaya bir takviye daha

Galatasaray'da orta sahaya bir takviye daha

 

 

Ne ligin başlaması, ne de iyi futbolla gelen galibiyet . Hiçbir şey Galatasaray'ın orta saha arayışında bulunan kesemiyor. Galatasaray, Etebo'dan transferinden sonra bir yıldız daha kadrosuna katmak için Okay Yokuşlu, Stefan Johansen ve İdrissa Doumbia ile görüşüyor

 

Süper Lig'e 3 puanla Galatasaray'da, orta saha transferi için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 5 Ekim'e kadar olan süreci çok iyi isteyen Sarı- Kırmızılılar, http://www.livebet24.net/  gündemdeki birçok futbolcuyla temas halinde. Transferin ilk sirasinda ise son günlerde olumsuz gelişmelerde Okay Yokuşlu var. Milli oyuncunun Galatasaray'da oynama, kulübün en büyük avantajı. Ancak Celta Vigo, oyuncuyu göndermeme konusunda. Betbaba Giriş  Buna göre Sarı-Kırmızılı yönetim, İspanyol kulübüyle görüşmeleri sürdürüyor. Şuan ki alternatif isimlerle gerçekleşen temaslardan çıkacak sonuca göre, Okay transferiyle ilgili ısrarın son güne kadar devam edebileceği belirtiliyor.

 

Takıma üçüncü Norveçli

 

Galatasaray'ın ilişkileri sıcak tuttuğu Fulham'da forma verilen Stefan Johansen için de ciddi temaslar söz konusu. Bahigo Takıma Omar Elabdellaoui ve Martin Linnes gibi iki Norveçli bulunduran Sarı-Kırmızılılar, 29 araya futbolcuyla anlaşma durumunda, takımdaki Norveçli işi çıkarabilir. Seri'nin tekrardan kiralık olarak takımda kalma konusunda Fulham'la ortak noktaya varamayan Galatasaray Yönetimi, Johansen'in kiralanması konusunda ise aşama kaydetmiş durumda. Oyuncunun istekli oluşu transfer girişiminde Cim Bom'a avantaj sağlayan detaylardan biri.

 

Ayrılık kararını bildirdi

 

Galatasaray'ın orta saha takviyesindeki bir diğer alternatifi ise Portekiz'den. Sporting Lizbon forması ver 22 hale Fildişi Sahilli futbolcu İdrissa Doumbia, Sarı-Kırmızılı kulübün menacerler vasıtasıyla görüştüğü isimler arasında. Takım ile maaş indirimi konusunda anlaşamayan genç futbolcu, ayrılık kararını yönetime bildirdi. Galatasaray tarafında da bu maaş krizinden yararlanıp, Doumbia'yı bonservisiyle birlikte kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.